ehadi 16 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام دوستای عزیزم من برای برنامم یه لیست علاقه مندی ها ایجاد کردم که با کلیک بر روی دکمه در متن به علاقه مندی ها اضافه میشه حالا می خوام بدونم چطوری می تونم اون موردایی که تو علاقه مندی اضافه شدن ایکونشون فرق کنه کدی که استفاده کردم اینه ( با دیتابیس) Dim cur As Cursor cur=list_b.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Table1 WHERE id="&list_b.meghdar) For i=0 To cur.rowcount-1 cur.position=i Dim fa As Int fa = cur.GetInt("fav") If fa = 1 Then flist_b.SQL1.ExecNonQuery("UPDATE Table1 SET fav = 0 WHERE id = "&cur.GetInt("id")) ToastMessageShow("از لیست علاقه مندی ها حذف شد",False) Else flist_b.SQL1.ExecNonQuery("UPDATE Table1 SET fav = 1 WHERE id = "&cur.GetInt("id")) ToastMessageShow("به لیست علاقه مندی ها اضافه شد",False) End If Next cur.close لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehadi 16 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان نظری ندارن؟به جای دکمه از ایمیج ویو استفاده کنم فک کنم بشه ....میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ همچنین میتونید از ToggleButton استفاده کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید این یه مثال ببینید کارتو راه میوفته Cur.Position = 0 Dim check As Int check = Cur.GetString("Fav") If check = 1 Then Fehrest.Sql1.ExecNonQuery("update clash set Fav = 0 where id = "&Cur.GetInt("id")) Fehrest.Sql1.IsInitialized Cur = Fehrest.Sql1.ExecQuery("select * from clash") Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"fave0.png") Button1.SetBackgroundImage(b) ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد!",False) Else Fehrest.Sql1.ExecNonQuery("update clash set Fav = 1 where id = "&Cur.GetInt("id")) Fehrest.Sql1.IsInitialized Cur = Fehrest.Sql1.ExecQuery("select * from clash") Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"fave1.png") Button1.SetBackgroundImage(b) ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد",False) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehadi 16 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ علیرضا جان دستتون درد نکنه.عالی بود.دوستان دیگه ای که می خوان از این کد استفاده کنن اینو اضافه کنم که تو دیزاینر هم عکس دکمه رو پیشفرض روی یکی از حالت های ایکون ها قرار بدید تا مشکلی در نمایش به وجود نیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ehadi 16
با سلام
دوستای عزیزم من برای برنامم یه لیست علاقه مندی ها ایجاد کردم که با کلیک بر روی دکمه در متن به علاقه مندی ها اضافه میشه
حالا می خوام بدونم چطوری می تونم اون موردایی که تو علاقه مندی اضافه شدن ایکونشون فرق کنه
کدی که استفاده کردم اینه ( با دیتابیس)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.