mr-edris 186 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 سلام به همه بازار نسبت به منابع برنامم اشکال گرفته ازم منبع می خواد اگر اسم سایت بدم ایمل اون سایت و می خواد باید چیکار کنم دقیقا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 ایمیل نمیخواد که متوجه نشدم واضه تر توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اسم یک سایت بده که کپی برداری از مطالب رو منع نکرده باشه .... یا مثل بیتوته گفته باشه : باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد در این صورت ایراد نمیگیره و ایمیل نمیخواد ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 خب من نمیدونم از کجا متالب برداشتم یادم نیست نمیشه وبلاگ بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 ازین سایت بوده http://www.irannaz.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 همین طور یچی بده اونا چک نمیکنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 همین طور یچی بده اونا چک نمیکنند این چه حرفیه دوست عزیز ؟ این حرام است و برای یک مسلمان مناسب نیست ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 بیخیال اونطوری ام نیست که برن چک کنن میخوان اگر فردا سایته شاکی شد یک چیزی برای دفاع از شما داشته باشند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 من نمیگم منبع ننویسه که من میگم زیاد وسواس نداشته باش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 این چه حرفیه دوست عزیز ؟ این حرام است و برای یک مسلمان مناسب نیست ... من با این چیزاش کاری ندارم فقط می خوام برنامم ثبت شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 من نمیگم منبع ننویسه که من میگم زیاد وسواس نداشته باش خوب آره ... اما من هر چی برنامه ساختم اگر مطالبی داشته یکی یکی منبع رو به صورت تمام و کمال کپی کردم و ذکر کردم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 من با این چیزاش کاری ندارم فقط می خوام برنامم ثبت شه برنامه شما درباره چی هست ؟ میشه بیاید چت باکس ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 آقا شما کاری نداشته باش مطلب رو از کجا برداشتی ! اسم یه سری سایت بده کاری ندارند ! مثلا بیتوته، تبیان و... چک هم نمیکنند.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.