abbas2142 557 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام من کد زیر رو درست کردم در رویداد کلیک باتون و می خوام که متن نمایش داده شده توی دو تا لیبل رو به صورت زیر واسم قرار بده !!!! که وقتی متن لیبل یکم به مثلا 20 رسید لیبل یکم متنش همون 20 بمونه و حالا لیبل دو از صفر شروع به شمارش کنه و به مثلا 20 برسه !!!! ولی من کد رو که می زنم وقتی متن لیبل به 20 میرسه متن لیبل دو از ادامه شروع می شه !!! If Label1.Text<=14 Then Label1.Text=b End If If Label1.Text = 24 Then Button1.Enabled = False End If If Label2.Text>=15 Then Label2.Text=b End If لطفا کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ فرض میکنیم دوتا لیبل و یک باتون داریم. و یه متغیر از نوع اینت برای شمارش: Private Label1 As Label Private Label2 As Label Dim n As Int Dim x As Boolean تو رویداد باتون این کدارو اضافه کن. یعنی میخوایم با کلیک روی باتون به مقدار لیبل اضافه بشه: Sub Button1_Click If Label1.Text<>"20" Then n=n+1 Label1.Text=n Else If Label1.Text="20" Then If x=False Then n=0 x=true End If n=n+1 Label2.Text=n End If End Sub چک میکنه اگه لیبل1 هنوز 20نشده بود به لیبل1 یک واحد اضافه میکنه. وگرنه اگه به 20رسید به لیبل 2 یکی اضافه میکنه.)از 0 شروع میکنه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
با سلام
من کد زیر رو درست کردم در رویداد کلیک باتون و می خوام که متن نمایش داده شده توی دو تا لیبل رو به صورت زیر واسم قرار بده !!!!
که وقتی متن لیبل یکم به مثلا 20 رسید لیبل یکم متنش همون 20 بمونه و حالا لیبل دو از صفر شروع به شمارش کنه و به مثلا 20 برسه !!!!
ولی من کد رو که می زنم وقتی متن لیبل به 20 میرسه متن لیبل دو از ادامه شروع می شه !!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.