iraj_astara 97 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دو تا برنامه آشپزی با B4A نوشتم تو مارکتای دیگه تایید شده بود منتظر تایید بازار بودم که تایید شد https://cafebazaar.ir/app/com.geelapp.GhazaGilani/?l=fa https://cafebazaar.ir/app/com.geelapp.bastani/?l=fa منتظر نظرات هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ خوبه .رنگ بندی خوبی هم داره. ولی باید رایگان و با تبلبغات عدد قرار میدادی چون این جور چیز ها زیاد خریدار نداره. 19 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ گرافیک خوبه! اما از این موضوع خیلی هست. نمره من به شما :۱۷.۵ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سلام نمره برنامه بستنی : 19 نمره برنمه گیلانی : 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ (عکسا resize نمیشن چرا) بله درست می گید باید با تبلیغات میزاشتم ، اولین برنامه هام بود که منتشرمیشد ، زیاد آگاهی نداشتم تبلیغات عدد خوب جواب میده؟ تبلیغات رو بازمیکنن کسایی که برنامه رو نصب میکنن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ گرافیک بد نیست ! اینطور نرم افزار ها هم فعلا مخاطب خاصی نداره. به قول دوستان با تبلیغات عدد بزار و یه درون پرداخت هم قرار بده ک اگه طرف خواست تبلیغات رو برداره یه مبلغی پرداخ کنه.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ گرافیک ساده و باحال : 16 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ خوبه عالی منم گیلانیم گرافیک خوبی داشتی نمره : 19 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.