امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ دوستانی که با وب و هاست کار میکنن ... من هاستم که واسه پوش نوتیفیکیشن استفاده میکردم به دلیل درخواست های همزمان خیلی زیاد از طرف میزبان هاستم که شرکت نت افزار بود بسته شد... به نظر شما از چه هاستی استفاده کنم ..یکی گفت از سرور مجازی استفاده کنم... نظرتونو بگین ببینم چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ هاست اولیت چی بود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ منظورت چیه از اینکه هاستم چی بود ؟ :دی ؟ فضا و پهنای باند و ...میگی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ مشخصاتش بگو cpanel or da location ابری بود معمولی بود پر بازدید بود کدومش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ معمولی بود ... این لینک رو ببین ... سرویس برنزی : http://www.netafraz.com/hosting.php لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ دوستانی که با وب و هاست کار میکنن ... من هاستم که واسه پوش نوتیفیکیشن استفاده میکردم به دلیل درخواست های همزمان خیلی زیاد از طرف میزبان هاستم که شرکت نت افزار بود بسته شد... به نظر شما از چه هاستی استفاده کنم ..یکی گفت از سرور مجازی استفاده کنم... نظرتونو بگین ببینم چیکار کنم سلام . ببین بستگی به بودجه ات داره اگر محدودیت نداری سرور مجازی بخر وگرنه هایت پربازدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ هاستت رو ببر رو پربازدید از شرکت دیگه بگیر نیازی به سرور مجازی نداری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سرور مجازی بخوای من یه سرور دانلود دارم رایگان در اختیارت میزارم (مال وبسایتمونه apktops.ir) ولی راجب هاست تهران هاست به نظر واسه کار شما خوبه خودمم هم برای این استفاده از اون گرفتم 6 ماهی 15 تومن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein 2 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ داداشم تو اموزش نوتیفیکیشن را داری به منم یاد می دی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سرور مجازی بخوای من یه سرور دانلود دارم رایگان در اختیارت میزارم (مال وبسایتمونه apktops.ir) ولی راجب هاست تهران هاست به نظر واسه کار شما خوبه خودمم هم برای این استفاده از اون گرفتم 6 ماهی 15 تومن ! باید هاست پر بازدید بر دارن نیاز به حجم بالایی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سلام امین جان topHost هم بد نیست من استفاده میکنم برای سایت مشکلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ منم همین مشکل رو دارم یک هاست خوب که قدرت اینو داشته باش مثلا تو یک ساعت ده هزار دانلود رو جواب بده با سرعت بالا؟ چی به نظرتون خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ ادریس اگه هاست پر بازدید گیر نده وایه درخواست آنلاین مثلا 1000 تا خوبه ... سلام امین جان topHost هم بد نیست من استفاده میکنم برای سایت مشکلی نداره مرسی اونم یه نگاه میندازم ببینم چجوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ امین سر بزن به یاس ای تی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ داداشم واسه نوتیفیکیش ساده همون هاست معمولی خوبه. ولی برای اطمینان بهتر از پربازدید استفاده کنی. اما من دیدیم تو یه جا نوشته بودی 300000 کاربر داری . این کار کلا پربازدید هم بگیری فایده ای نداره چون همزمان کلی درخواست از سرور میشه پس اگه مشکل بوجه نداری بهتره سرور مجازی بگیری به فکر راه چاره هم باش که همه همزمان ارسال نشه براشون پیامت هاستم هاست خوب بگیر سراغ حسنقلی هاست نرو خخخخ پیش نهاد من مهین وب هاست هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ داداشم واسه نوتیفیکیش ساده همون هاست معمولی خوبه. ولی برای اطمینان بهتر از پربازدید استفاده کنی. اما من دیدیم تو یه جا نوشته بودی 300000 کاربر داری . این کار کلا پربازدید هم بگیری فایده ای نداره چون همزمان کلی درخواست از سرور میشه پس اگه مشکل بوجه نداری بهتره سرور مجازی بگیری به فکر راه چاره هم باش که همه همزمان ارسال نشه براشون پیامت هاستم هاست خوب بگیر سراغ حسنقلی هاست نرو خخخخ پیش نهاد من مهین وب هاست هستش آره از 300000 تا هم بیشترهمن تو هر برنامه تایم های مختلف برای چک کردن لینک نوتیفیکیشن گذاشتم ولی بازم درخواست های همزمان زیاد میشه نمیشه ام آپدیت داد چون همه آپدیت نمیکنن ... پس مجبورم هاست رو ارتقا بدم ... به نظرم بهترین راه همون سرور مجازی باشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ آره از 300000 تا هم بیشتره من تو هر برنامه تایم های مختلف برای چک کردن لینک نوتیفیکیشن گذاشتم ولی بازم درخواست های همزمان زیاد میشه نمیشه ام آپدیت داد چون همه آپدیت نمیکنن ... پس مجبورم هاست رو ارتقا بدم ... به نظرم بهترین راه همون سرور مجازی باشه... داخل برنامه نمیخواد تایم بدی وقتی برنامه را طرف نصب میکنه باید یه شماره رندم به طرف اختصاص بدی مثلا بین 1 تا 1000 بعد میای تو سرور میگی ساعت فلان اونایی که شماره فلان هستن را بفرست تو php دستت باز تره سعی کن کارای سختو با php انجام بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ بازم هرچقدر رندوم باشه بازم همزمان زیاد پیش میاد بعدم گفتم که نمیشه آپدیت بدم واسه همه ی برنامه هام از یه دم که تغییرشون بدم بعدم همه آپدیت نمیکنن ... مشکل رو باید با هاست حل کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ من خودم از تاپ هاست استفاده میکنم...هم ارزون قیمته هم نسبتا خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ بودجت چقدره؟ چقدر میتونی خرج کنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
امین شاهدی 5,773
دوستانی که با وب و هاست کار میکنن ...
من هاستم که واسه پوش نوتیفیکیشن استفاده میکردم به دلیل درخواست های همزمان خیلی زیاد از طرف میزبان هاستم که شرکت نت افزار بود بسته شد...
به نظر شما از چه هاستی استفاده کنم ..یکی گفت از سرور مجازی استفاده کنم...
نظرتونو بگین ببینم چیکار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
19 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.