amirjun32 105 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ من یک برنامه رو میخام ویرایش کنم،یک فایل زبانی داره با این پسوند. (string.data) کسی میدونه باچی یا چطوری ویرایشش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ نرم افزار Apk-multi-tool رو دارید یا نه؟ و همچنین نرم افزار notepad++ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ من فایل apk رو بابرنامه apk studio بازکردم و فایل زبانشو استخراج کردم ومیخام ویرایشش کنم.ولی متاسفانه با نوت++ هم باز نشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ من فایل apk رو بابرنامه apk studio بازکردم و فایل زبانشو استخراج کردم ومیخام ویرایشش کنم.ولی متاسفانه با نوت++ هم باز نشد. با این برنامه کار نکردم ولی فایل زبانش که با پسوند xml هست به راحتی باز میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirjun32 105
من یک برنامه رو میخام ویرایش کنم،یک فایل زبانی داره با این پسوند. (string.data)
کسی میدونه باچی یا چطوری ویرایشش کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.