DexterFstone 396 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سلام دوستان من سایت مرجع مطالعه کردم ولی متوجه نشدم چطوری باید از GameView استفاده کنم و کار اصلیش چیه میشه راهنمایی کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۴۰۰ این مد چیکار میکنه توی سایت مرجع گفته بود باید توی منیفست ادد بشه؟ SetApplicationAttribute(android:hardwareAccelerated, "true") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در 3 ساعت قبل، DexterFstone گفته است : این مد چیکار میکنه توی سایت مرجع گفته بود باید توی منیفست ادد بشه؟ SetApplicationAttribute(android:hardwareAccelerated, "true") شتاب سخت افزاری یا Hardware Acceleration از سخت افزارهای خاص برای افزایش سرعت یا بازدهی اپ نسبت به زمانی که صرفا در CPU پردازش می شوند، بهره می برد. اینکار معمولا با محول کردن بخشی از بار محاسبات به پردازشگر گرافیکی (GPU)، واحد پردازش عصبی، پردازنده سیگنال دیجیتال (DSP) یا دیگر بلاک های سخت افزاری باعث افزایش سرعت رندرهای ویدیویی و صوتی گرفته تا اجرای روانتر رابط کاربری را شامل می شود. . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
DexterFstone 396
سلام دوستان من سایت مرجع مطالعه کردم ولی متوجه نشدم چطوری باید از GameView استفاده کنم و کار اصلیش چیه میشه راهنمایی کنید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.