Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 با سلام خدمت تمامی کاربران انجمن این هم یک آموزش دیگر از من . در این آموزش یک لیست ویو خواهیم ساخت . سپس با دستور for برای لیست ویو 100 آیتم اضافه خواهیم کرد. مشخصات : موضوع : آموزش کار با دستور for (تصویری) مدت : 2 دقیقه و 25 ثانیه صوت : ندارد مدرس : فرقانی حجم فایل اصلی : 7.65 مگابایت حجم فایل فشرده شده : 1.89 مگابایت رمز فایل : basic4android.org لینک دانلود از سرور PicoFile لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 سلام یک نرم افزار معرفی کنید که خوب باشه برای گرفتن فیلم من 3 تا نرم افزار دارم ولی همشون گیر میکنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 سلام یک نرم افزار معرفی کنید که خوب باشه برای گرفتن فیلم من 3 تا نرم افزار دارم ولی همشون گیر میکنند سلام علیکم دوست عزیز این جا جای این سوال نبود ... خودم یه تاپیک می زنم و اسم چند تا رو می گم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.