mkabir 186 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من برنامم رو برا بازار فرستادم ولی مثه اینکه گفته برنامت یه دسترسی هایی داره که خودمم ازش خبر دار نیستم اگه میشه کمکم کنید چجور دسترسی هارو بردارم p.co.c_lis.permission.CHANGE_LOCALEjدسترسی به فرمانهای بیشتر ارائه دهنده مکان ویرایش پیامهای نوشتاری شما (پیامک یا MMS) دریافت پیامهای نوشتاری (پیامک) خواندن پیامهای نوشتاری شما (پیامک یا MMS) چجوری باید دسترسی هارو بردارم؟؟ درضمن من کتابخونه های Animation Sql Reflector برا برنامم فعاله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ تو manifest editor با این کد میتونی دسترسی رو حذف کنی : removepermission("dastrasi") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ خب این دسترسی هارو من کدشو بلد نیستم مثلا باید چی بنویسم که دسترسی ها حذف بشه؟؟؟ removepromission("inja chi benevisam لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ موقعی برنامه رو کامپایل کردین کامپایل که کامل شد گزینه List Permission رو برنید لیست اسم های دسترسی ها اضافه میشه که با اونا میتونی حذف کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mkabir 186
سلام دوستان من برنامم رو برا بازار فرستادم ولی مثه اینکه گفته برنامت یه دسترسی هایی داره که خودمم ازش خبر دار نیستم اگه میشه کمکم کنید چجور دسترسی هارو بردارم
p.co.c_lis.permission.CHANGE_LOCALEjدسترسی به فرمانهای بیشتر ارائه دهنده مکان
ویرایش پیامهای نوشتاری شما (پیامک یا MMS)
دریافت پیامهای نوشتاری (پیامک)
خواندن پیامهای نوشتاری شما (پیامک یا MMS)
چجوری باید دسترسی هارو بردارم؟؟
درضمن من کتابخونه های
Animation
Sql
Reflector
برا برنامم فعاله
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.