moh3n 16 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من تو برنامم یه CheckBox گذاشتم. حالا چیکار کنم وقتی CheckBox=true شد زمانی که گوشی روشن میشه برنامه به صورت خودکار اجرا بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ جوابی نبود ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ شما باید یه سرویس درست کنید و کد فعال کردن و غیر فعال کردن رو بنیویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ یک سرویس کاملا جدا ایجاد کنید ، که فقط مختص فعال شدن بعد از روشن روشن گوشی باشه. تو این سرویسی که ایجاد کردید StartAtBoot رو true کنید. حالا تو چک باکس بنویسید که اگر تیک خورده سرویس اجرا بشه ، اگر تیکش نخورده بود هم سرویس رو با StopService ببندید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ در این باره سورس های زیادی هست و بنده خودم هم درباره چگونگی استفاده از سرویس همیشه فعال سورس کد تقویم شمسی رو توی انجمن قرار دادم اینم لینک صفحه http://answercenter.ir/topic/2961-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D9%85-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام
من تو برنامم یه CheckBox گذاشتم. حالا چیکار کنم وقتی CheckBox=true شد زمانی که گوشی روشن میشه برنامه به صورت خودکار اجرا بشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.