majid08 266 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلام این چه همش هی میاد گیر داده درست هم نمیشه یه متن و یه عکس از دیتابیس میگیرم درست بود برنامه رو بستم باز کردم بعد از کامپایل روی گوشی این خطا رو میده؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلام حالا من درست نمی دونم اما فکر کنم شما یک متغیر عددی تعریف کردید ولی مقدارش عدد نیست. کد تون رو قرار بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ کدتون رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ لطفا از این به بعد اسم تایپیک رو درست انتخاب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلام این چه همش هی میاد گیر داده درست هم نمیشه یه متن و یه عکس از دیتابیس میگیرم درست بود برنامه رو بستم باز کردم بعد از کامپایل روی گوشی این خطا رو میده؟؟؟ اطلاعاتی که شما از دیتا بیس میگیرید داخل متغیر درستی نمیریزید بررسی کنید احتمالش هم هست یه ستون خالی رو که NULL داره در یک متغیر double یا Int میریزید درکل کد دریافت اطلاعات رو بذارید بررسی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
این چه همش هی میاد گیر داده درست هم نمیشه
یه متن و یه عکس از دیتابیس میگیرم درست بود برنامه رو بستم باز کردم بعد از کامپایل روی گوشی این خطا رو میده؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.