Shabgaard 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سلام خدمت تمایمی اساتید گرامی خوب سوالم اینه که بنده توی یه پوشه اونم توی حافظه گوشی تعداد زیادی عکس دارم حالا میخوام اونارو بخونم تو برنامه و بصورت اسکرول نمایش بده؟؟؟ ممنون میشم کمک کنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shabgaard 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 آپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 درود. به فرض اگه فایلاتون داخل یه پوشه خاص هست باید با دستور File.ListFiles لیست اسم تمام فایل هارو بریزید تو یه لیست. و بعد با مولتی پنل یکی یکی با ادرس و نام طبق اون لیسته لودش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shabgaard 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 واقعا نمیدونم چجوریه ولی فکر کنین که پوشه تصاویر هست که وقتی عکس میگیریم حالا باید چیکار کنم میتونید کدشو بهم بدید خیلی لازم دارم ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سلام شما اگه مبتدی هستید لازم نیست از لیست برای فراخوانی استفاده کنید. میتونید دستی این کارو کنید dim b as bitmap b=loadbitmap(file.dirrootexternal,"mohsen.jpg") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shabgaard 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 آخه اینجور که نمیشه!!! فکر کن داری عکس میگیری یکی یکی داره اضافه میشه اونو چیکار کنم!!!<؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اون رو با حلقه فور میتونید درست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 به این تاپیک مراجعه کنید: http://forum.basic4android.org/topic/3498-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shabgaard 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 ممنون بابت کار خیلی خوبتون ولی اینو خودم درستش کردم من میخولم که توی همون صفحه توی ایمج ویو نشون بده و بعد اسکرول بشه ممنون میشم کمکم کنید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 ممنون بابت کار خیلی خوبتون ولی اینو خودم درستش کردم من میخولم که توی همون صفحه توی ایمج ویو نشون بده و بعد اسکرول بشه ممنون میشم کمکم کنید؟؟ عجیبه ها! خب دوست من توی قسمت سورس کد ها کد مربوط به مولتی پنل و اسکرول هست میتونید از اون سورس ها استفاده کنید گرفتن عکس از پوشه ها هم که به گفته خودتون که یاد دارید پس ربط بدید به سورس کد مولتی پنل هر عکس یک پنل یا یک ایمیج ویو. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shabgaard 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 آخه مشکل اینجاست که نمیدونم عکس رو چطور ربط بدم به ایمج ویو؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 imageview.bitmap = bitmap1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shabgaard 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اینارو زدم بازم نمیشه ببنید من از این کد برای خوندنش استفاده کردم Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirRootExternal&"/WhatsApp/Media/WhatsApp Images",True) ImageView1.Bitmap=b ImageView1.Gravity=Gravity.FILL این خط رو نمیدونم چیکار کنم گیرم روی همین قسمت b.Initialize(File.DirRootExternal&"/WhatsApp/Media/WhatsApp Images",True) ممنون میشم یکم بیشتر راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 کدتون اشتباس Bitmap اصلا هیچ آرگومان منظقی نمیگیره که شما اومدید True دادید. 2 تا ارگومان میگیره : مسیر دایرکتوری اسم فایل ( شامل فرمت فایل هم میشه *.*) به این صورت : Dim B As Bitmap B.Initialize(File.DirRootExternal &"/WhatsApp/Profile Pictures","Esme Ax") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shabgaard 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 خوب حالا بخدا گیر اینم چطور اسم عکس بدم چطور عکس رو لود کنم میتونید یه کدی چیزی بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 خب دوست من بنده دیگه سورس کدشو نوشتم که چطو اسم عکسو بگیرید دیگه. خب شما دارید فایل هارو توی یک پوشه می گیرید خب اون فایل ها اسم و فرمت دارن دیگه. شما کافیه با یک حلقه که طبق آیتم های لیست عمل میکنه اسم عکسارو هم بگیرید. شما سورس بنده رو ببینید حتما متوجه میشید. اگه متوجه نشدید توی تاپیک همون سورس بگید کجاشو مشکل دارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shabgaard 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 خوب عزیزم دارم میگم دیگه نمیتونم عکس رو لود کنم نمیدونم چجوری همون جور که گفتم من یه ایمج ویو و یه لیبل رو توی یه اکتیویتی گذاشتم و اونارو مالتی کردم واسم همهی عکس هایی که توی پوشه بود رو توی لیبل لود کردم حالا مونده عکس رو لود کنم که گیر این قسمت هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shabgaard 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 کسی نیست کمک کنه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Shabgaard 10
سلام خدمت تمایمی اساتید گرامی
خوب سوالم اینه که بنده توی یه پوشه اونم توی حافظه گوشی تعداد زیادی عکس دارم حالا میخوام اونارو بخونم تو برنامه و بصورت اسکرول نمایش بده؟؟؟
ممنون میشم کمک کنین؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.