majid hacker 0 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سلام برنامه من وقتی باز میشه یک msgbox نشون کاربر میده و دوتا گزینه داره تو شرط بهش گفتم که اگر کاربر بر روی تایید کلیک کرد بقیه کد هارو اجرا کن ولی اگر بر روی لغو کلیک کرد دوباره همین ساب از اول شروع بشه و این msgbox نمایش داده شود میخوام تا موقعی که روی تایید کلیک نکرده این msg نمایش داده شود واسه همین تو ساب در قسمت else باید چی بزنم که برگرده از اول ساب اجرا کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در ۱۰ ساعت قبل، majid hacker گفته است : سلام برنامه من وقتی باز میشه یک msgbox نشون کاربر میده و دوتا گزینه داره تو شرط بهش گفتم که اگر کاربر بر روی تایید کلیک کرد بقیه کد هارو اجرا کن ولی اگر بر روی لغو کلیک کرد دوباره همین ساب از اول شروع بشه و این msgbox نمایش داده شود میخوام تا موقعی که روی تایید کلیک نکرده این msg نمایش داده شود واسه همین تو ساب در قسمت else باید چی بزنم که برگرده از اول ساب اجرا کنه؟ سلام خیلی ساده میتونید دوباره همون ساب صدا بزنین Sub message If Msgbox2("Are u sure?","Error","Yes","No","",Null) == -3 Then message End Sub ی توضیح کوتاهی بدم خب اول ی ساب نوشتیم و ی شرط if قرار دادیم بعد مسیج باکس مورد نظر مینویسیم و بررسیش میکنیم اگه برابر -3 بود اونموقع دوباره ساب اجرا بشه خب حالا چرا -3 خب اول ک مسیج باکس میسازیم باید توی لاگ قرارش بدیم تا شماره ایندکس دکمه مسیج باکس بدست بیاریم به این شکل Log(Msgbox2("Are u sure?","Error","Yes","No","",Null)) و به این شکل برای دکمه Cancel من -3 بر برمیگردونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid hacker 0 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در 4 ساعت قبل، DexterFstone گفته است : سلام خیلی ساده میتونید دوباره همون ساب صدا بزنین Sub message If Msgbox2("Are u sure?","Error","Yes","No","",Null) == -3 Then message End Sub ی توضیح کوتاهی بدم خب اول ی ساب نوشتیم و ی شرط if قرار دادیم بعد مسیج باکس مورد نظر مینویسیم و بررسیش میکنیم اگه برابر -3 بود اونموقع دوباره ساب اجرا بشه خب حالا چرا -3 خب اول ک مسیج باکس میسازیم باید توی لاگ قرارش بدیم تا شماره ایندکس دکمه مسیج باکس بدست بیاریم به این شکل Log(Msgbox2("Are u sure?","Error","Yes","No","",Null)) و به این شکل برای دکمه Cancel من -3 بر برمیگردونه ممنونم ولی میشه اینجا بهم کمک کنی Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If LocationSettingsUpdated Then SettingsAreGood Else ((میخوام تو این قسمت Sub Activity_Create دوباره اجرا بشه)) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در ۲۰ ساعت قبل، majid hacker گفته است : ممنونم ولی میشه اینجا بهم کمک کنی Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If LocationSettingsUpdated Then SettingsAreGood Else ((میخوام تو این قسمت Sub Activity_Create دوباره اجرا بشه)) End Sub تا جایی ک میدونم و آگاهم آکتیویتی کریت فقط یک بار اجرا میشه بهترین کار اینکه یک ساب جدا بسازید و اونا توی اکتیویتی کریت صدا بزنین بعد توی ساب اصلیتون با ی شرط دوباره خودشا صدا بزنین برای مثال Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) mySub End Sub Sub mySub If LocationSettingsUpdated Then SettingsAreGood Else mySub End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid hacker 0
سلام
برنامه من وقتی باز میشه یک msgbox نشون کاربر میده و دوتا گزینه داره
تو شرط بهش گفتم که اگر کاربر بر روی تایید کلیک کرد بقیه کد هارو اجرا کن
ولی اگر بر روی لغو کلیک کرد دوباره همین ساب از اول شروع بشه و این msgbox نمایش داده شود
میخوام تا موقعی که روی تایید کلیک نکرده این msg نمایش داده شود واسه همین تو ساب در قسمت else باید چی بزنم که برگرده از اول ساب اجرا کنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.