awrmin 18 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید به همه یه انیمشن دارم : اینو می خوام تو بیسیک استفاده کنم ممنون میشم یه کد یا فیلمی بهم معرفی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلام سلامت باشید عزیزم نمیتونید از gif استفاده کنید؟ تست کنید شاید جواب بده مطمئن نیستم البته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
awrmin 18 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلام سلام سلامت باشید عزیزم نمیتونید از gif استفاده کنید؟ تست کنید شاید جواب بده مطمئن نیستم البته متاسفانه gif تو اندروید جواب نمیده سلامت باشید عزیزم نمیتونید از gif استفاده کنید؟ تست کنید شاید جواب بده مطمئن نیستم البته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ یه راه اینه که هرکدوم این عکسا که باهم یه gif شده داشته باشید و با تایمر عکسارو عوض کنید. ---------------------------------------------------------- و برای این که خود عکس GIF رو توی برنامه نشون بدید یه کتابخونه هست بنام GifِDecoder که اینکارو انجام میده. *دانلود سورس + کتابخانه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
awrmin 18
سلام و خسته نباشید به همه
یه انیمشن دارم :
اینو می خوام تو بیسیک استفاده کنم ممنون میشم یه کد یا فیلمی بهم معرفی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.