ghost 70 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلام یه مشکلی دارم توی ارجاع کاربر به صفحه برنامه هام بازار میگه از این کد استفاده کنید ولی از چند جاش اشکال میگیره. ;(Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW ;((intent.setData(Uri.parse("bazaar://collection?slug=by_author&aid=" + DEVELOPER_ID ;("intent.setPackage("com.farsitel.bazaar ;(startActivity(intent :nemidoonam: از کد بالا چطور باید استفاده کنم؟؟ :nemidoonam: از بعضی کد ها مثلا new و uri اشکال میگیره و میگه ناشناسه(به رنگ قرمزه) پیشاپیش مچکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ این آموزش رو ببین http://answercenter.ir/topic/1519-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D8%A7%D8%B9-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1/?hl=ariagp لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی خیلی مچکر از کمکتون تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghost 70
سلام
یه مشکلی دارم توی ارجاع کاربر به صفحه برنامه هام
بازار میگه از این کد استفاده کنید ولی از چند جاش اشکال میگیره.
:nemidoonam: از کد بالا چطور باید استفاده کنم؟؟ :nemidoonam:
از بعضی کد ها مثلا new و uri اشکال میگیره و میگه ناشناسه(به رنگ قرمزه)
پیشاپیش مچکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.