Mohsen27 199 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سلام بکس دوستان من تو لیستم 10 تا لینک دارم و این لینک هارو با phoneintents تو مرورگر گوشی لود میکنم . خب مشکلم چیه؟ مشکل اینه ک 10 تا لینک رو تو ده تا tab میاره من میخوام یه لینک رو فقط تو یک tab تو مرورگر بیاره با لیست ها زیاد کار نرکدم برای همین نمیدونم ممنون از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سلام فک نکنم امین اخه این دستور اجرای 10 تا لینکو با هم میده که مرورگر داره 10 تارو میاره یه حلقه ای چیزی فک کنم استفاده کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اره از حلقه استفاده کردم for i=0 to list1.size - 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 میخوای حلقه رو بشکن ببین جواب میده یا نع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 خب عزیز اولا ارور میده دوما هم تموم 10 لینک تو لیست میمونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 خخخ شما هم مغزت هنگید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 کلا هنگم من داداش و کلا با جلقه و ارایه تو هر زبانی مشکل دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سلام بکس دوستان من تو لیستم 10 تا لینک دارم و این لینک هارو با phoneintents تو مرورگر گوشی لود میکنم . خب مشکلم چیه؟ مشکل اینه ک 10 تا لینک رو تو ده تا tab میاره من میخوام یه لینک رو فقط تو یک tab تو مرورگر بیاره با لیست ها زیاد کار نرکدم برای همین نمیدونم ممنون از همه خب این مشکل از لیست که نیست ...مرورگر داره توی 10 تا تب میاره ... مشکل از اونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohsen27 199
سلام بکس
دوستان من تو لیستم 10 تا لینک دارم
و این لینک هارو با phoneintents تو مرورگر گوشی لود میکنم .
خب مشکلم چیه؟
مشکل اینه ک 10 تا لینک رو تو ده تا tab میاره
من میخوام یه لینک رو فقط تو یک tab تو مرورگر بیاره
با لیست ها زیاد کار نرکدم برای همین نمیدونم
ممنون از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.