Mohsen27 199 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بکس دوستان من تو لیستم 10 تا لینک دارم و این لینک هارو با phoneintents تو مرورگر گوشی لود میکنم . خب مشکلم چیه؟ مشکل اینه ک 10 تا لینک رو تو ده تا tab میاره من میخوام یه لینک رو فقط تو یک tab تو مرورگر بیاره با لیست ها زیاد کار نرکدم برای همین نمیدونم ممنون از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام فک نکنم امین اخه این دستور اجرای 10 تا لینکو با هم میده که مرورگر داره 10 تارو میاره یه حلقه ای چیزی فک کنم استفاده کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اره از حلقه استفاده کردم for i=0 to list1.size - 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ میخوای حلقه رو بشکن ببین جواب میده یا نع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ خب عزیز اولا ارور میده دوما هم تموم 10 لینک تو لیست میمونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ خخخ شما هم مغزت هنگید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ کلا هنگم من داداش و کلا با جلقه و ارایه تو هر زبانی مشکل دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بکس دوستان من تو لیستم 10 تا لینک دارم و این لینک هارو با phoneintents تو مرورگر گوشی لود میکنم . خب مشکلم چیه؟ مشکل اینه ک 10 تا لینک رو تو ده تا tab میاره من میخوام یه لینک رو فقط تو یک tab تو مرورگر بیاره با لیست ها زیاد کار نرکدم برای همین نمیدونم ممنون از همه خب این مشکل از لیست که نیست ...مرورگر داره توی 10 تا تب میاره ... مشکل از اونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohsen27 199
سلام بکس
دوستان من تو لیستم 10 تا لینک دارم
و این لینک هارو با phoneintents تو مرورگر گوشی لود میکنم .
خب مشکلم چیه؟
مشکل اینه ک 10 تا لینک رو تو ده تا tab میاره
من میخوام یه لینک رو فقط تو یک tab تو مرورگر بیاره
با لیست ها زیاد کار نرکدم برای همین نمیدونم
ممنون از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.