raouf4850 150 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام جدیدا 90% سورس هایی که دانلود میکنم رو موقع کامپایل ارور B4A version 4.30 Parsing code. 0.04 Compiling code. 0.20 Compiling layouts code. 0.03 Generating R file. 0.41 Compiling generated Java code. Error javac 1.7.0_51 src\b4a\example\main.java:310: error: package uk.co.martinpearman.b4a.webviewextras does not exist public uk.co.martinpearman.b4a.webviewextras.WebViewExtras _webviewextras1 = null; ^ 1 error این ارور رو میده لطفا یکی بگه اینو چجوری حل کنم پروژه هایی که خودم مینویسم ارور نمیده سورس ها ارور میدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ شما کتابخونه webviewextras v رو داری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ میگه WebViewExtras موجود نیست!هر چی هست مربوط به همینه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
raouf4850 150
سلام
جدیدا 90% سورس هایی که دانلود میکنم رو موقع کامپایل ارور
این ارور رو میده لطفا یکی بگه اینو چجوری حل کنم
پروژه هایی که خودم مینویسم ارور نمیده سورس ها ارور میدن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.