mamix 2 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام و درود و خسته نباشید فراوان از دوستان و سروران کسی بلده چطوری میشه سنسور چرخش صفحه رو کنترل کرد و اون رو با یک باتن off - on کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ استادای عزیزم فکر کنم موضوع خیلی مهمی باشه ک کمتر بحث شده تو انجمن الان این کد فقط برنامه خودمو تغییر میده من میخوام برای کل گوشی بیاد این چرخش صفحه رو تغییر بده ممنون میشم اساتید جواب بدن... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ ندیدم جایی کل گوشیو افقی عمودی کرد به صورت ثابت. برای روشن خاموش کردنشم اینتنت ساده ترین راهه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اگه فقط برای برنامه خودتون میخوای با خاصیت SupportedOrientations میتونید تغییرش بدید... SupportedOrientations رو باید چجوری تغییر بدیم که صفحه بچرخه یا نه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ ندیدم جایی کل گوشیو افقی عمودی کرد به صورت ثابت. برای روشن خاموش کردنشم اینتنت ساده ترین راهه. سلام میشه بیشتر توضیح بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اگه فقط برای برنامه خودتون میخوای با خاصیت SupportedOrientations میتونید تغییرش بدید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ برای کنترل و اینکه با باتن On و Off شه اینجوری استفاده کن : Dim p As Phone p.SetScreenOrientation(0) 'landscape p.SetScreenOrientation(1) 'portrait p.SetScreenOrientation(-1) 'hardo لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ واقعا خیلی عالی بود ممنون فقط چیزی که هس این که بخام شرط بزارم که با یه باتن کنترل کنم چطوری میشه؟یعنی اگه روشن بود خاموش کنه و اگه خاموش بود روشن کنه؟ من اینو نوشتم نشد Dim p As Phone If p.SetScreenOrientation(1) Then p.SetScreenOrientation(-1) 'hardo Else If p.SetScreenOrientation(-1) Then p.SetScreenOrientation(1) End If End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamix 2
سلام و درود و خسته نباشید فراوان
از دوستان و سروران کسی بلده چطوری میشه سنسور چرخش صفحه رو کنترل کرد و اون رو با یک باتن off - on کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.