a4-france 10 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان یکی بگه این ارور رو چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ دو خط آخر خطا رو بخونین. فایل Zipalign.exe که در فایل adb قرار دادم رو در پوشه Tools کپی نکردید . کلا تمام فایل های موجود در فایل adb که در آموزش ها اومده رو باید در پوشه Tools کپی کنید . Paths رو هم بررسی کنید . برنامه B4A رو باز و از منو Tools تنظیمات Configure Paths رو بررسی کنید. http://answercenter.ir/thread331.html http://answercenter.ir/thread4.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 a4-france 10 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ مرسی داداش این کارو کردم ولی باز این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ خواهش میکنم. باز آموزش رو نخوندی. طبق آموزش ها باید یک بار قبل از Run کردن ، فایل abd.bat رو که داخل پوشه Tools کپی کردید اجرا کنید ! دفعه های بعد نیاز به این کار نیست . فقط یک بار ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 a4-france 10 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ این کارو کردم نشد یادم رفت بگم قبل اینکه ارور تصویر بالا رو بده این ارور رو میده لطفا ایدی یاهو میدم با تیم ویور بیاین اوکی کنین.امشب لازم دارم id yahoo : a4.fran3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ این خطا هم مربوط میشه به اینکه شما Emulator رو اجرا نکردید از منوی Tools گذینه Run ACD Manager رو انتخاب کنید و AVD که طبق آموزش ها ساختید رو Start و Launch کنید Emulator که کاملا اجرا شد بعدش برنامه رو اجرا کنید. اوکی ADD میکنم الان. سعی کنید برای حل مشکل ها Skype رو نصب کنید خیلی بهتره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a4-france 10
سلام دوستان
یکی بگه این ارور رو چیکار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده