من به یه کدی نیاز دارم که توی بیسیک فور اندروید حین اولین اجرا یک فایل پی دی اف دانلود بشه از نت و تو حافظه ذخیره بشه دفعات بعدی هم یک شرط باشه چک کنه اگر فایل هست ادامه بده اگر نه مراحل مجدد طی بشه و دانلود کنه فایل رو.
من این کد رو نوشتم اما خطا میده
لطفا راهنمایی کنید اشتباهم کجاست؟؟ یا اگر مقدوره براتون تو نوشتنش کمکم کنید
If File.Exists(File.DirRootExternal,"English-9-grade-book")=False Then
ProgressDialogShow2("لطفا کمی صبر کنید!",False)
Dim download As HttpJob
download.Initialize("",Me)
download.Download("http://chap.sch.ir/sites/default/files/lbooks/98-99/556/001-136-C910.pdf")
End If
Sub jobdone(job As HttpJob)
Log("jobdone")
ProgressDialogHide
If job.Success=True Then
Log("Success")
Dim o As OutputStream
o = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"English-9-grade-book",False)
File.Copy2(job.GetInputStream, o)
o.Close
job.Release
ToastMessageShow("عملیات دانلود به پایان رسید.",False)
End If
End Sub
سوال
H.golparvar 0
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من به یه کدی نیاز دارم که توی بیسیک فور اندروید حین اولین اجرا یک فایل پی دی اف دانلود بشه از نت و تو حافظه ذخیره بشه دفعات بعدی هم یک شرط باشه چک کنه اگر فایل هست ادامه بده اگر نه مراحل مجدد طی بشه و دانلود کنه فایل رو.
من این کد رو نوشتم اما خطا میده
لطفا راهنمایی کنید اشتباهم کجاست؟؟ یا اگر مقدوره براتون تو نوشتنش کمکم کنید
If File.Exists(File.DirRootExternal,"English-9-grade-book")=False Then ProgressDialogShow2("لطفا کمی صبر کنید!",False) Dim download As HttpJob download.Initialize("",Me) download.Download("http://chap.sch.ir/sites/default/files/lbooks/98-99/556/001-136-C910.pdf") End IfSub jobdone(job As HttpJob) Log("jobdone") ProgressDialogHide If job.Success=True Then Log("Success") Dim o As OutputStream o = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"English-9-grade-book",False) File.Copy2(job.GetInputStream, o) o.Close job.Release ToastMessageShow("عملیات دانلود به پایان رسید.",False) End If End Subلینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.