Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من دارم یه برنامه می نویسم لیست ویو دو خطی دارم با عکس . سوال ها : 1 - وقتی راستی چین می کنم متن ها رو یکمی از اکتیویتی و خود لیست ویو بیرون می زنه و درست نمایش داده نمی شه . چکار کنم ؟ 2 - عکس لیست ویو رو چطوری راست چین کنم که مثل متن بیرون نزنه ؟؟؟؟ لطفا دوستان فوریه می خوام امشب تموم کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام واسا من برات سورس مینویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3547-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%86%DB%8C%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
من دارم یه برنامه می نویسم لیست ویو دو خطی دارم با عکس .
سوال ها :
1 - وقتی راستی چین می کنم متن ها رو یکمی از اکتیویتی و خود لیست ویو بیرون می زنه و درست نمایش داده نمی شه . چکار کنم ؟
2 - عکس لیست ویو رو چطوری راست چین کنم که مثل متن بیرون نزنه ؟؟؟؟
لطفا دوستان فوریه می خوام امشب تموم کنم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.