malip 10 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز من میخوام تعداد فایلهای موجود در بک پوشه خاص رو شمارش کنم با این قضیه مشکلی ندارم مشکلم تو نحوه آدرس دهی است لطفا کمک کنید ممنون من ای کد ها رو امتحان کردم میگه همچین پوشه ای وجود نداره path1=File.DirAssets' path1="File:///android_asset" path1 = path1 & "/gif/"&Pstion&"/R/1" ضمنا این پوشه ها وجود داره فقط به این قسمت آدرس دهی ایراد میگیره File.DirAssets ضمنا من قبلا اینطوری آدرس دادم جواب هم گرفتم path1=File.DirRootExternal path1 = path1 & "/ " ListFolderContent(path1 ) ای که دستت میرسد کاری بکن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
malip 10 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون از توجه شما ولی گفتم که آدرس توی path1=File.DirAssets است و آدرس برنامه شما Dim PathFile As String = File.DirRootExternal &"/WhatsApp/Profile Pictures" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
malip 10 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ متاسفانه در b4x.com این جواب داده شده Code:Dim fileCount As ListfileCount = File.ListFiles(File.DirAssets) 'OKfileCount = File.ListFiles(File.DirAssets&"/foldername") 'NOT OK'error java.io.IOException: AssetsDir/foldername is not a folder. any walktrought? Sub7, Feb 18, 2015#1Erel Administrator Staff Member Licensed User File.ListFiles doesn't work with subfolders inside the assets folder. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ شما باید ابتدا فایل های پوشه مورد نظرو توی یک لیست بریزید و اندازه لیست رو بگیرید 2 تا تاپیک مشابه به همچین چیزی هست ببینید به کارتون میاد http://answercenter.ir/topic/3498-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA/ http://answercenter.ir/topic/3528-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
malip 10
سلام دوستان عزیز
من میخوام تعداد فایلهای موجود در بک پوشه خاص رو شمارش کنم با این قضیه مشکلی ندارم مشکلم تو نحوه آدرس دهی است
لطفا کمک کنید
ممنون
من ای کد ها رو امتحان کردم میگه همچین پوشه ای وجود نداره
path1=File.DirAssets
' path1="File:///android_asset"
path1 = path1 & "/gif/"&Pstion&"/R/1"
ضمنا این پوشه ها وجود داره فقط به این قسمت آدرس دهی ایراد میگیره File.DirAssets
ضمنا من قبلا اینطوری آدرس دادم جواب هم گرفتم
path1=File.DirRootExternal
path1 = path1 & "/ "
ListFolderContent(path1 )
ای که دستت میرسد کاری بکن !
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.