Alireza Khoram مهمان ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ به منظور نوشتن اولین برنامه PHP و اجرای آن کدهای زیر را در برنامه Notepad بنویسید. سپس فایل را با پسوند PHP.در مسیری که پیش از این برای ریشه WAMP تعیین کرده بودیم(پیش فرض www) ذخیره کنید: <html> <body> <?PHP Phpinfo(); ?> </body> </html> برای اجرای این فایل در مرورگر با کلیک برروی آیکن WAMP وانتخاب گزینه ی Localhost مسیر پوشه ها و فایل های موجود در مسیر سرویس دهنده نشان داده می شود. اگرروی عنوان فایل کلیک کنید حاصل اجرای برنامه در مرورگر مشخصات کامل نرم افزار PHP نصب شده برروی کامپیوتر شما خواهد بود. اگه هنوز WAMP را نصب نکرده اید میتونید اینجا کلیک کنید و برنامه را به صورت دمو مشاهده کنید موفق باسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza Khoram مهمان ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ ***اینم از آموزش تصویری از این جا دانلود کنید*** Password=basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سلام مهندس این لینک مورد داره چک کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza Khoram مهمان ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ چک کردم درسته دوباره امتحان کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ الان درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza Khoram مهمان ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتباه فیلم بالا رواصلاح می کنم phpinfo برای نمایش مشخصات PHP نصب شده روی سرور یا کامپیوتروهمین طور اطلاعاتی درمورد سروری که PHP روش نصب هست نشون میده مثلا نوع و ورژن سیستم عامل کاربرد داره من توی فبلم بالا اشتباها گفتم اندازه ی.......... رو هم نشون می ده.:o به بزرگی خودتون ببخشید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoseinshoja 13 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ ببخشید که انگلیسی بودخود دوستان اگه میشه بگیدwamp رو از کجا دانلود کنم و طریقه نصب و کار با اون رو بهم بگید مرسیو اینکه لینک بدید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoseinshoja 13 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ پیدا کردم مرسی ولی اموزش نصب رو بدید مرسسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ خدمت شما http://www.kakohost.com/support/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=7 اگر همچنان مشکلی داشتید عزیزم، تو بخش مشکلات php اپیک بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.