vahidghavidel 0 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام اول تشکر میکنم از آموزش های مفید و عالییتون. من فایل های adb رو کپی میکنم ولی درست اجرا نمیکنه و پیغام unable connect to 127.0.0.0 رو میده در ضمن بعد از اجرای SDK manager گرینه ARM EBAI v7a system image نیست. ممنون میشم راهنمایی کنید برای رفع مشکل. مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام اول تشکر میکنم از آموزش های مفید و عالییتون. من فایل های adb رو کپی میکنم ولی درست اجرا نمیکنه و پیغام unable connect to 127.0.0.0 رو میده در ضمن بعد از اجرای SDK manager گرینه ARM EBAI v7a system image نیست. ممنون میشم راهنمایی کنید برای رفع مشکل. مرسی با سلام دوست عزیز sdk رو شما درست دانلود نکردید (کامل) و برای adb هم باید بگم که ؛ شما از چه شبیه سازی استفاده میکنید ؟ برای دانلود اخرین نسخه sdk به تاپیک زیر مراجعه کنید http://answercenter.ir/topic/6676-ورژن-جدید-sdk-2434/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
idin 11 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام من android sdk رو نمی تونم نصب کنم این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ با سلام و سخته نباشید اول java رو نصب کنید ؛ اخرین ورژن بعد این فایل هارو جایگزین کنید http://s6.picofile.com/file/8209099642/android_sdk_windows.zip.html ------------------------------------ اخرین ورژن SDK http://answercenter.ir/topic/6676-ورژن-جدید-sdk-2434/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
idin 11 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ javac.exe در مسیری که java نصب هست موجود نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ javac.exe در مسیری که java نصب هست موجود نیست اگر سیستمت x64 باشد و اخرین ورژن رو نصب کرده باشی باید در این مسیر باشه اگر نبود جاوا یک بار دیگر نصب کن C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_45\bin لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
idin 11 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اگر سیستمت x64 باشد و اخرین ورژن رو نصب کرده باشی باید در این مسیر باشه اگر نبود جاوا یک بار دیگر نصب کن C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_45\bin متاسقانه نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ متاسقانه نشد در cmd بنویسید javac و نتیجه را اعلام کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
idin 11 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ تو run زدم و این عکس و داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ تو run زدم و این عکس و داد کاش cmd رو میگفتی این مشکل در ورژن های جدید JDK مخصوصا 8 یافت میشه پیشنهاد میشه ورژن 6 رو دانلود و نصب کنی طبق اموزش زیر پیش برو اول ادرس جاوا و پوشه bin رو پیدا کن اون آدرس بالا رو کپی کن کاملا کپی کن معمولا C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_07\bin و یا C:\Program Files \Java\jdk1.6.0_07\bin میباشد فراموش نکنید که از کارکتر (سمی کالن) ; در انتهای آدرس استفاده کنید. حال مراحل زیر رو برو در ویندوز 7 به مسیر Control Panel\System and Security\System برو فراموش نکنید که از کارکتر (سمی کالن) ; در انتهای آدرس استفاده کنید. خب در اینجا بهتره سیستم رو ریست کنی و یا در جست و جوی سیستم عبارت run رو تایپ کن و یا کلید ویندوز + R رو بزن سپس عبارت cmd رو تایپ کن و اینتر بزن در منوی باز شده عبارت javac رو تایپ کن اخیش تموم شد حجم پیکوفایلم هم تموم شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ سلام من هنگام کامپایل کردن پروژه این ارور برام میاد اینجا این ها رو هم تو sdk نصب کردم اینجا مشکل کجاست؟ سلام اقای طاها تمام جواب ها اشتباه و غلط(به منم همینا گفته شده) خوب دلیل این ارور اون سه چهارتا فایل اگه دانلود نکردی دانلود کن و حواست باشه اگه فایل و با زیپ بریزی تو پوشه همون ارور باز میاد فایل رو استخراج کن و بریز توی پوشه تولست(من اینکارو کردم مشکلم حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
idin 11 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ ممنون بابت پیگری تون من لینک jdk6 رو پیدا نکردم ولی مسیر بالا رو رفتم اینم عکس cmd لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ ممنون بابت پیگری تون من لینک jdk6 رو پیدا نکردم ولی مسیر بالا رو رفتم اینم عکس cmd داره میگه که javac به سیستم معرفی نشده مراحل رو با دقت طی کنید لینک jdk6 در تاپیک زیر http://answercenter.ir/topic/303-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
idin 11 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ داره میگه که javac به سیستم معرفی نشده مراحل رو با دقت طی کنید لینک jdk6 در تاپیک زیر http://answercenter.ir/topic/303-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1/ با نصب jdk6 مشکل حل شد تشکر الان باید ایمولاتور هم نصب کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ با نصب jdk6 مشکل حل شد تشکر الان باید ایمولاتور هم نصب کنم ؟ بله باید امولاتور رو نصب کنید که پیشنهاد بنده یوویو و یا جنی موشن هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
idin 11 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من گام سوم هستم وقتی run میکنم این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
idin 11 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من گام سوم هستم وقتی run میکنم این ارور رو میده سلام دوستان مشکل و حل کردم توی اپدیت هایی که واسه sdk گذاشتید build-tools رو جایگزین کنید مشکل حل میشه تو خیلی از سایت ها دنبالش بودن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
idin 11 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان توی آموزش های گام به گام لینک هشتم و نهم پسورد Basic4Android.org رو قبول نمی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان توی آموزش های گام به گام لینک هشتم و نهم پسورد Basic4Android.org رو قبول نمی کنه دوست عزیز همان جور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ماله حل مشکل نصب بیسیک فور اندروید است نه حل مشکل تاپیک های انجمن ----------------------- به حروف بزرگ و کوچیکی بیسیک فور اندروید توجه کنید و اگر هم نشد یک دکمه در زیر هر تاپیک هست به اسم گزارش میتوانید از ان طریق به مدیران اعلام کنید که پسورد اشتباه است و قبول نمیکنه ! همچنین شما میتوانید تاپیک بزنید ، اگر "اگر" مدیران پاسخ ندادن (در بحث ازاد) موفق باشید ------------------------------------ پسورد ها تست شد basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hady 0 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام من وقتی میخوام کرک رو اجرا کنم این اخطار میاد/unable to find a version of the runtime to run this applicationنه کرک اجرا میشه نه برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.