abbas2142 557 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام دو تا راهنمایی می خوام اول اینکه می خوام روی باتون که کلیک می شه ویبره گوشی غیرفعال و فعال بشه ؟؟؟؟؟ دوم هم اینکه من دنبال یه هاست ( سرور ) رایگان می گردم که فایل text ام رو توی بذارم و به برنامه ام مسیرش رو بدم واسه دانلود !!! می خوام این فایل text رو هر چند روز یه بار بروز کنم و واسه همین هم نباید لینک فایل عوض بشه و لینک مستقیم باشه !!!! می خواستم ببینم کسی سایتی چیزی سراغ نداره کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ 1.عنوان تاپیک شما نامناسب هست و سعی کنید تو عنوان تاپیک شرح سوال هم برسونید. 2. دو سوال رو همزمان تو یه تاپیک که از هم جدا هستند نمیتونید بپرسید و باید برای هرکدوم جدا تاپیک بزنید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ آقای Abbas2042 لینک سایت هاست رایگان رو توی پیام خصوصی براتون ارسال کردم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
با سلام
دو تا راهنمایی می خوام اول اینکه
می خوام روی باتون که کلیک می شه ویبره گوشی غیرفعال و فعال بشه ؟؟؟؟؟
دوم هم اینکه من دنبال یه هاست ( سرور ) رایگان می گردم که فایل text ام رو توی بذارم و به برنامه ام مسیرش رو بدم واسه دانلود !!!
می خوام این فایل text رو هر چند روز یه بار بروز کنم و واسه همین هم نباید لینک فایل عوض بشه و لینک مستقیم باشه !!!!
می خواستم ببینم کسی سایتی چیزی سراغ نداره کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.