abbas2142 557 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام یه باتون دارم می خوام وقتی روش کلیک می کنم ویبره گوشی غیرفعال و فعال بشه !!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ کسی نیست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ Sub Process_Globals Dim pv As PhoneVibrate 'Required to add the Vibrate permission End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Vibrate(500, 300) ToastMessageShow("Click anywhere to stop vibrate.", True) End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Click CancelVibrate End Sub Sub Vibrate(On As Long, Off As Long) Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod2("getSystemService", "vibrator", "java.lang.String") Dim pattern(2) As Long pattern(0) = On pattern(1) = Off r.RunMethod4("vibrate", Array As Object(pattern, 0), Array As String("[J", "java.lang.int")) End Sub Sub CancelVibrate Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod2("getSystemService", "vibrator", "java.lang.String") r.RunMethod("cancel") بفرمایید.من کد رو از سایت B4X.COM گرفتم تست نکردم.ولی جواب میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
با سلام
یه باتون دارم می خوام وقتی روش کلیک می کنم ویبره گوشی غیرفعال و فعال بشه !!!!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.