alixan 24 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه اسلاید منو با این کد میسازم اما وقتی میکشم که باز شه به جای اینکه روی اکتیویته باز شه اکتیویتی رو با خودش جا بجا میکنه کسی میتونه راهنماییم کنه؟ Dim slide As SlidingMenu Dim list1 As ListView slide.Initialize(slide) list1.Initialize (list1) Dim m As Int = 75%x slide.BehindOffset = m slide.Mode = slide.left slide.Menu.AddView (list1,0,0,100%x-m,92%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ خوب بستگی به کتابخونه ای که استفاده میکنی متفاوت هستش احتمالا از SlidingMenuWrapper استفاده میکنی که این طوری طراحی شده. BehindOffset را هم کمترش کن فک کنم خیلی زیاد باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ خوب بستگی به کتابخونه ای که استفاده میکنی متفاوت هستش احتمالا از SlidingMenuWrapper استفاده میکنی که این طوری طراحی شده. BehindOffset را هم کمترش کن فک کنم خیلی زیاد باشه. اره درسته آرش جان از همین کتابخونه که گفتی استفاده میکنم میتونی یه کتابخونه بهم معرفی کنی که بهتر باشه ؟ همین طوری زدم افست رو درستش میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ داداش در کل اون منویی که مد نظرت که مث منوی مثلا بازار.اون مخصوص اکلیپس ولی ی کتابخونه براش زدن که تو بیسیک مث اکلیپس باز ش ولی کلی مشکلات داره و کار باهاش سخته در کل بهت نصیحت میکنم با بیسیک دوروبرش نرو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ داداش در کل اون منویی که مد نظرت که مث منوی مثلا بازار.اون مخصوص اکلیپس ولی ی کتابخونه براش زدن که تو بیسیک مث اکلیپس باز ش ولی کلی مشکلات داره و کار باهاش سخته در کل بهت نصیحت میکنم با بیسیک دوروبرش نرو پس شما میگی در کل راهی نیس که اکتیویتی رو جابجا نکنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alixan 24
سلام دوستان
من یه اسلاید منو با این کد میسازم اما وقتی میکشم که باز شه به جای اینکه روی اکتیویته باز شه اکتیویتی رو با خودش جا بجا میکنه
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
Dim slide As SlidingMenu
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.