Armin8192 3 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان،من یه صفحه ای تو برنامم ایجاد کردم که شبیه فرم عضویت سایت هاست و می خوام با تایید کاربر اون اطلاعات به صورت منظم برام فرستاده بشه اگه کسی بلد خواهشا جواب بده ضمناً بلدید چطور می شه انیمیشن گذاشت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سلام برای انیمیشن یه تاپیک جدا بزن.... برای فرم هم راهی که من خودم استفاده کردم : امدم تو یه هاست یه فرم درست کردم و با گت المنت اطلاعات رو رد بدل کردم. از این روش میشه ولی فکر کنم روش ها دیگه باشه .... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Armin8192 3 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون ولی من زیاد وارد نیستم، بی زحمت مرحله مرحله بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ انشالاه تا فردا یه نمونه سورس براتون قرار میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ منم لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Armin8192 3
سلام دوستان،من یه صفحه ای تو برنامم ایجاد کردم که شبیه فرم عضویت سایت هاست و می خوام با تایید کاربر اون اطلاعات به صورت منظم برام فرستاده بشه اگه کسی
بلد خواهشا جواب بده
ضمناً بلدید چطور می شه انیمیشن گذاشت؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.