Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سلام تو نسخه 4 راحت به یوویو وصل میشدم ولی حالا تو 5 نه به avd نه به یوویو نه به گوشی فایلو ارسال میکنه ( البته به گوشی وصل میشه ولی بعد کامپیال خطا میده ) این خطا هم برای : avd - یوویو - گوشی Installing file to device. Error The requested operation requires elevation انگار هیچ دیوایس یا شبیه سازیو رو نمیشناسه تنظیماتش دقیقا همون تنظیمات b4a 4 یبارم پاک کردم نصب کردم ولی بازم همونه حتی روی 5 دوباره 4 نصب کردم که 4 وصل میشه ولی 5 نه!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ هیچ کسی مشکل منو حل نمی کنه ؟ :@ :@ :@ :@ :@ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ خیلی عجیبه ! نباید مشکلی داشته باشه ما هم 4 بودیم و الان 5.20 کار میکنیم بدون مشکل ! سیر نصب 5 رو تغییر بدید ببینید مشکل حل میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ :'( راهی پیدا نشد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ اگه براتون این امکان وجود داره ما را در اسکایپ Add کنید تا با Team Viewer بررسی کنیم مشکلتون رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ یجای دیگه هم نصب کردم ولی باز همون مشکل هست اینم خطایی که میزنم ریستارت adb :'( :'( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ کرک رو درست انجام دادید ؟؟؟ وارد منوی Help بشید و گذینه About رو انتخاب کنید یک ScreenShot ازش بگیرید بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ کرکو درست انجام دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mahdi-HrH 30
سلام
تو نسخه 4 راحت به یوویو وصل میشدم
ولی حالا تو 5 نه به avd نه به یوویو نه به گوشی فایلو ارسال میکنه ( البته به گوشی وصل میشه ولی بعد کامپیال خطا میده )
این خطا هم برای : avd - یوویو - گوشی
انگار هیچ دیوایس یا شبیه سازیو رو نمیشناسه
تنظیماتش دقیقا همون تنظیمات b4a 4
یبارم پاک کردم نصب کردم ولی بازم همونه
حتی روی 5 دوباره 4 نصب کردم که 4 وصل میشه ولی 5 نه!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.