sajad325 76 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ وقتی تو بازار میخوام برنامه جدید را آپلود کنم با مشکل پکیج نام مواجه می شوم و برای انتشار نسخه جدید با پکیج نام را تغییر بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 vahidh16 160 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ نیاز به تغییر پکیج نیم نیست شما باید پکیج کد رو عوض کنید پکیج نیم نمایش داده میشه توی اطلاعات برنامه در بازار برای اینکه بدونن آپدیت شده شما میتونید اونو عوض کنید و هرچیزی بزارید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajad325 76 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ بازم مشکل داره درست نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ تا اونجایی که من خبر دارم و قوانین بازار رو خوندم گفته که اگر شما میخواهید نسخه های مختلف یه برنامه رو ارئه بدید باید با یک امضا باشند که فکر کنم منظور از امضا همون نام پکیج هست که باید با نسخه قبلی برنامت یکی باشه. حتما دیدین که وقتی دوتا برنامه با نام پکیج شبیه به هم نصب میکنید دومی جایگزین اون میشه. اینجا هم میخواد نسخه جدید جایگزین نسخه قبلی بشه. بازم میگم این نظر من بود و قوانین همینطور بود. حالا اسم پکیج رو شبیه ب قبلی کن ببین چی میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اسم پکیج باید ثابت باشه و تنها چیزی که تغییر میدی ورژن کد هستش مث این عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
وقتی تو بازار میخوام برنامه جدید را آپلود کنم با مشکل پکیج نام مواجه می شوم و برای انتشار نسخه جدید با پکیج نام را تغییر بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده