amirking76 15 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید میشه راهنمایی کنید برنامه رو چطور استارت اپ کنم وقتی گوشی ریست یا روشن شد برنامه بطور خودکار اجرا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ شما بایر یو سرویس داشته باشی تو قسمت Service Attributes بخش StartOnBoot را مساوی True قرار دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون #Region Service Attributes #StartAtBoot: true #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY#End Region من این سورس دارم #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY این مال چیه ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون #Region Service Attributes #StartAtBoot: true #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY #End Region من این سورس دارم #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY این مال چیه ؟؟ این برای اینه که اگر سیستم سرویس شما را بست در اولین فرصت ممکن بازش کنه که البته تو اندروید 4 با خیلی کارای دیگه فراخوانیش نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ یادتون باشه اگه StartAtBoot رو True قرار بدید و بخواید برنامه رو توی بازار منتشر کنید یه دسترسی میخواد که بازار بههش گیر میده و میگه حتما یه دلیل قانع کننده باید بیاری... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ شرمنده نخواستم تا\یک اضاف باز کنمم برای ارسال اس ام اس این کار میکردیم sms.send("021","slam") و برای ارسال اس ام اس بدونه اجازه از این استفاده میکردیم sms.send2("021","slam") send میزارم مشکلی نداره اس ام اس ارسال میکنه ولی من میخام بدونه اجازه ارسال کنه که کدش Send2 هست ولی نمیدونم جرا خطا میده ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ dim p as phonesms p.send2("021","matn",true,true) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirking76 15
سلام خسته نباشید
میشه راهنمایی کنید برنامه رو چطور استارت اپ کنم
وقتی گوشی ریست یا روشن شد برنامه بطور خودکار اجرا بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.