مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید.بالاخره برنامه 101 شعر کودکانه حاوی 101 شعر جذاب برای کودکان آماده شد. حالا فقط مونده آیکونش.من زیاد طراحی آیکونم خوب نیست و خواهش دارم از کسانی که در این زمینه حرفه ای هستن، برام یه آیکون زیبا بزنند.خیلی ممنون میشم.آیکونش جوری باشه که با اندازه ای که بازار نیاز داره برای برنامه، هماهنگی داشته باشه.لبه هاش هم گرد باشه(مربعی نباشه) خیلی خیلی ممنون.منتظرم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ داداش الان وقت نداشتم زیاد باز اگه بد شد ببخشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلام این هم از من : اما هنوز هم طراحی می کنم الان . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلام این هم از من : اما هنوز هم طراحی می کنم الان . داداش خیلی ممنون خیلی گلی.ولی به نظرم ایکونش زیاد شاداب و بچهگانه نیست!میتونی بچه گانه تر طراحی کنی؟ ببخشیدا داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ icon.png داداش الان وقت نداشتم زیاد باز اگه بد شد ببخشید به نظر من این اکن عالیه و مناسب کودک هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ icon.png داداش الان وقت نداشتم زیاد باز اگه بد شد ببخشید داداش اینو بزار فئق العادس واقعا جداب و مرتبط با موضوع بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ این هم یه آیکون دیگه اگر دوست داشتین : بگید چطوریه . اگر جایی مشکل داره بگید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ این هم یه آیکون دیگه اگر دوست داشتین : بگید چطوریه . اگر جایی مشکل داره بگید . فونتش رو بتونید عوض کنید عالیه. ------------------------------------------ درضمن دوستان اگه ایکن طراحی میکنن تو سایز 512در512 بسازن که بتونن با کوچیک کردن اون تو برنامه استفادش کنن و تو همون سایز هم تو بازار. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ فونتش رو بتونید عوض کنید عالیه. ------------------------------------------ درضمن دوستان اگه ایکن طراحی میکنن تو سایز 512در512 بسازن که بتونن با کوچیک کردن اون تو برنامه استفادش کنن و تو همون سایز هم تو بازار. سلام بفرمایید این هم با فونت شادی : در ضمن من که 512 در 512 گذاشتم دیگه ! و : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلامبفرمایید این هم با فونت شادی : در ضمن من که 512 در 512 گذاشتم دیگه ! و : به نظرم با فونت دوم عالیه! البته اسمش هم هست : EntezareZohoor لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ به نظرم با فونت دوم عالیه! البته اسمش هم هست : EntezareZohoor داداش بکگراند باید ترانسپرنت باشه؟مشکلی تو بازار پیش نمیاد یا شکل ظراهری بد نمیشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ بهتره که ترنسپرنت باشه اصلا مشکلی پیش نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ آره همینم عالیه دست آقای فرقانی درد نکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ دست همممنون درد نکنه(من کاری نکردم اما دستم درد نکنه) (مدیرا ببخشید برا اسپم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.