cloner01001 38 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان ، خسته نباشید من یه ستون تو دیتابیس دارم به اسم link یه لیست ویو هم دارم تو برنامه تو دیتابیس به هر آیتم لیست ویو یه لینک خاص دادم حالا میخوام تو برنامه اگه کسی رو لیست ویو کلیک کرد ، لینک مربوط به همون آیتم باز بشه مثلا اگه رو آیتم 2 لیست ویو کلیک کرد google ( که تو دیتابیس قرار داره ) باز شه اگه رو آیتم 3 کلیک کرد yahoo ( که تو دیتابیس قرار داره ) باز شه الان باید از چه کدی تو رویداد کلیک لیست یو استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. راستش من زیاد دیتابیس کار نکردم. اما اگه لینک هات به ترتیب توی دیتابیس هست اول بیا یه متغیر از نوع list تعریف کن dim list1 as List و ایتم هایی که تو دیتابیس هست فراخوانی و ادد کن تو این لیست. حالا تو رویداد کلیک لیست ویو میتونی بنویسی که هرکدوم مربوط به همون لیست رو باز کنه. Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser(list1.Get(Position))) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه همچین برنامه ای ساختم توی مارکت (ایران اپس هستش ) 50 سال موسیقی ایران واسه اون هم اومدم لینکهای اهنگ ها رو توی دیتا بیس ریختم شما دیتا بیس رو اینشیالیز که کردی میای توی ساب گلوبال کد میدی که Dim lin As String بعد توی اکتیویتی فرست تایم بهش مقدار میدی که از کدوم جدول خونده بدشه ("lin = cur.GetString("Link حالا کافیه روی باتن که میخوای روش کلیک بشه اگر میخوای توی مرور گر باشه به جای ادرس اینترنتی کد زیر رو یزنی (""&lin&"") اینجوری میاد ادرس سایت رو از دیتابیس میخونه اونم سر جدول و فصل دیتا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه همچین برنامه ای ساختم توی مارکت (ایران اپس هستش ) 50 سال موسیقی ایران واسه اون هم اومدم لینکهای اهنگ ها رو توی دیتا بیس ریختم شما دیتا بیس رو اینشیالیز که کردی میای توی ساب گلوبال کد میدی که Dim lin As String بعد توی اکتیویتی فرست تایم بهش مقدار میدی که از کدوم جدول خونده بدشه ("lin = cur.GetString("Link حالا کافیه روی باتن که میخوای روش کلیک بشه اگر میخوای توی مرور گر باشه به جای ادرس اینترنتی کد زیر رو یزنی (""&lin&"") اینجوری میاد ادرس سایت رو از دیتابیس میخونه اونم سر جدول و فصل دیتا ممنون ، ولی این کد مشکل داره من به هر لیست یه لینک جدا دادم ولی این واسه لیست ها یه لینک رو باز میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام شما الان مثلا 20 تا ای دی داری با 20 تا تیترو 20 تا لینک دیگه؟ از کتابخونه فراخوانی استفاده کن . لینک هارو تو یه لیبل که قبلا مخفیش کردی بریز بهد از کد زیر استفاده کن dim p as phone intent startactivity(p.openbrowser(label1.text)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام دوستان ، خسته نباشید
من یه ستون تو دیتابیس دارم به اسم link
یه لیست ویو هم دارم تو برنامه
تو دیتابیس به هر آیتم لیست ویو یه لینک خاص دادم
حالا میخوام تو برنامه اگه کسی رو لیست ویو کلیک کرد ، لینک مربوط به همون آیتم باز بشه
مثلا اگه رو آیتم 2 لیست ویو کلیک کرد google ( که تو دیتابیس قرار داره ) باز شه
اگه رو آیتم 3 کلیک کرد yahoo ( که تو دیتابیس قرار داره ) باز شه
الان باید از چه کدی تو رویداد کلیک لیست یو استفاده کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.