shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان خسته نباشید من چند تا اکتیویتی دارم به شکل پیشفرض اکتیویتی main اجرا میشه من میخوام کاری کنم مثلا اول اکتیویتی list اجرا بشه راهی هست؟ ممنونم میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلام برای بیشتر شدن سرعت لود اکتیویتی میتونی این کده رو بنویسی. startactivity(nameactivity) activity.finish لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ محسن جان ممنون از توجهت اما اصلا منظورم این نبود من میخوام تنظیم کنم که در اجرا، اصلا اکتیویتی مین خونده نشه و مستقیم مثلا بره سراغ اکتیویتی اسپلش، نه اینکه من کد شروع اون اکتیویتی رو در اکتیویتی مین بذارم بازم ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ منظورتو فهمیدم ولی اینکه اکتیویتی مین رو باز نکنه این غیر ممکنه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اره خودمم به این نتیجه رسیدم ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان خسته نباشید من چند تا اکتیویتی دارم به شکل پیشفرض اکتیویتی main اجرا میشه من میخوام کاری کنم مثلا اول اکتیویتی list اجرا بشه راهی هست؟ ممنونم میشم کمک کنید سلام شما اکتویتی مین رو تغییر بده به ساختار اسپلش بعد انیمیشن بده و عوضش کن این بهترین کار ممکنه آموزش انیمیشن بین اکتیویتی ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی اسمشو عوض کنم؟ ممنون ازت اینم راهیه اما اون چیزی که من میخوام انگار نشدنیه میخوام کد های صفحه ی مین کلا اجرا نشه(از یه اکتیویتی دیگه کلا استارت بخوره برنامه ) بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی اسمشو عوض کنم؟ ممنون ازت اینم راهیه اما اون چیزی که من میخوام انگار نشدنیه میخوام کد های صفحه ی مین کلا اجرا نشه(از یه اکتیویتی دیگه کلا استارت بخوره برنامه ) بازم ممنون دقیقا میدونم چی میخوای پشنهاد میکنم از Select Case استفاده کنی تا سریعآ ارجا بدی به یه اکتیویتی دیگه من راه دیگه ای ندیدم که بشه اکتیویتی اول رو تغییر داد در ضمن #Region Project Attributes فقط در اکتیویتی اول هست و شما نمیتونی بدون باز کردنش Attribute های مربوط به پروژه رو اعمال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلام داداشی منم همین مشکلو داشتم ولی هرکاری کردم نشد وقتی برنامه رو مسازی اکتیویبتی پیشفرض اولی میشه همون ماین و فک کنم قابل تغییر نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ خوب توی (Activity_Create(FirstTime As Boolean بزن (StartActivity(esme activity ببین شاید درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ آره این کدی که دوستمون دادن درسته هیچ کدی ننویس(برا سرعت بالا) به جز این خط کد تا به محظ اجرای برنامه اکتیویتی مورد نظرت هم اجرا شه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ ممنونم ازتون این کد و خودم میدونستم(بازم ممنون) توی ویژوال استادیو تو کلاس program میشه فرم اول رو تایین کرد گفتم شاید تو بیسیک هم بشه بازم ممنونتونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.es 5,429
سلام به همه دوستان
خسته نباشید
من چند تا اکتیویتی دارم
به شکل پیشفرض اکتیویتی main اجرا میشه
من میخوام کاری کنم مثلا اول اکتیویتی list اجرا بشه
راهی هست؟
ممنونم میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.