Arian Fh 4 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان shayanshojaei من b4a رو از این دوستمون که اینجا هم عضو هستن گرفتم منتها موقع نصب sdk من با نصب تولبار های زیاد و نصب نشدن sdk مواجه میشم خود شایان جان هم نتوسنت مشکل من رو حل کنه ، لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ باچه مشکلی روبرو میشید عکسی چیزی بذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ یکسری تولبار به مرورگرها شون اضافه شده و یسری شرت کات به دسکتاپشون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arian Fh 4 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ باچه مشکلی روبرو میشید عکسی چیزی بذارید. داداش حقیقتش عکس که نمیشه گذاشت من setupsdk رو که واز می کنم و accept رو میزنم کلا تولبار و ویروس هست که وارد کامپیوترم میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Arian Fh 4
سلام دوستان shayanshojaei من b4a رو از این دوستمون که اینجا هم عضو هستن گرفتم منتها موقع نصب sdk من با نصب تولبار های زیاد و نصب نشدن sdk مواجه میشم خود شایان جان هم نتوسنت مشکل من رو حل کنه ، لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.