MR.B4A 124 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۴۰۰ سلام. آیا کتابخونه ای یا کدی هست که با استفاده از اون بشه آی پی گوشی رو تغییر داد؟ نمیخوام یک نرم افزار چیلترشکن بسازم. فقط میخوام آی پی تغییر کنه. مهم نیست چی باشه. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ در ۱۱ ساعت قبل، batman۱۲۳ گفته است : هر دو چه طوریه؟ واسه اینکه کل سیستم تونل بشه باید "V.P.N" بزنید. برای ریکوءست هم باید P.R.O.X.Y ست کنید برای کانکشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : واسه اینکه کل سیستم تونل بشه باید "V.P.N" بزنید. برای ریکوءست هم باید P.R.O.X.Y ست کنید برای کانکشن ممنونم استاد از توضیحتون اما دستور یا کتابخونه ای که توی بیسیک بتونه P.R.O.X.Y رو مثلا تغییر بده، هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ در ۲ ساعت قبل، batman۱۲۳ گفته است : ممنونم استاد از توضیحتون اما دستور یا کتابخونه ای که توی بیسیک بتونه P.R.O.X.Y رو مثلا تغییر بده، هست؟ تو کتابخونه زیر میتونی واسه ریکوءست پ.ر.و.ک.س.ی ست کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ در 18 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : تو کتابخونه زیر میتونی واسه ریکوءست پ.ر.و.ک.س.ی ست کنی اتفاقا من این کتابخونه رو خریداری کردم منتها باید برای این کار از چه متدی استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ در ۲ ساعت قبل، batman۱۲۳ گفته است : اتفاقا من این کتابخونه رو خریداری کردم منتها باید برای این کار از چه متدی استفاده کنم؟ موقه ستاپ دستور WithProxy رو بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۴۰۰ در 5 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : موقه ستاپ دستور WithProxy رو بزنید پارامترهای ورودیشو چی بدم استاد؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۴۰۰ در ۴ ساعت قبل، batman۱۲۳ گفته است : سلام. آیا کتابخونه ای یا کدی هست که با استفاده از اون بشه آی پی گوشی رو تغییر داد؟ نمیخوام یک نرم افزار چیلترشکن بسازم. فقط میخوام آی پی تغییر کنه. مهم نیست چی باشه. ممنون. آیپی کل سیستم رو میخوایین تغییر بدین یا برای ریکوئست میخواین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۰ در 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : آیپی کل سیستم رو میخوایین تغییر بدین یا برای ریکوئست میخواین؟ هر دو چه طوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 124
سلام.
آیا کتابخونه ای یا کدی هست که با استفاده از اون بشه آی پی گوشی رو تغییر داد؟
نمیخوام یک نرم افزار چیلترشکن بسازم.
فقط میخوام آی پی تغییر کنه. مهم نیست چی باشه.
ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.