alaghemand 82 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک لیبل دارم که میخام نوشته اون رو جا به جا کنم منظورم این نیست که بگم وست یا چپ یا راست باشه میخام بهش بگم که مثلا از چپ 10 دیپ بیاز به سمت راست از این کد استفاده کردم اما جواب نمیده و فقط لیبل رو جا به جا میکنه label1.left = label1.left - 10dip لطفا یه راهی بهم معرفی کنید خیلی نیاز دارم این سوالمم رو لطفا جواب بدید : چگونه به برنامه بگویم که یه بیت مپ رو نشون نده ؟؟؟ در عکس و لیبل گزینه visible وجود دارد که ازش میشه استفاده کرد اما بیت مپ همیچین گزینه ای نداره چی کار کنم ؟؟؟؟؟ منظورم از بیت مپ این است : dim a as bitmap خیلی ممنون میشوم اگر کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سوال اول که اینجوری میتونی استفاده کنی : dim l as label l.text=" "&"text" سوال دومت bitmap اصلا ویو نیست که بخواد نمایش داده بشه یا نشه..با Imageview میشه این کار رو کرد با همون کد visible لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ alaghemandلطفا دو سوال رو در یک تاپیک نپرسید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ چشم دیگر این کاری نمی کنم درباره سوال دومم باید بگم که : خوب اگر من بخام به برنامه بگم که این بیت مپ رو نشون نده و وقتی کاربر روی باتن کلیک کرد نشونش بده چی باید بنویسم ؟؟؟؟؟ شاید پیش خودتون بگید خوب چرا از imageview استفاده نکمیکه ؟؟؟؟ !!!!! اما برنامه ی من جوری که نمی تونم از اون استفاده کنم آیا راهی هست ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سوال اول که اینجوری میتونی استفاده کنی : dim l as label l.text=" "&"text" سوال دومت bitmap اصلا ویو نیست که بخواد نمایش داده بشه یا نشه..با Imageview میشه این کار رو کرد با همون کد visible امتحان کردم کار نکرد ( سوال اولم رو میگم ) هیچ تغییری در فاصله اینجاد نشد لطفا کمکممممم کنیدددددد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ کسی نیست کمکم کند ؟؟؟ تورو خدا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ کسی نیست کمکم کند ؟؟؟ تورو خدا کمکم کنید اگه منظورت چپ چین و راست چین هست از Gravity استفاده کن label1.Gravity = Gravity.RIGHT اگه در کد امین فاصله قبول نکرد بجای اسپیس زدن دکمه Alt رو نگهدار بعد تایپ کن 0160 اینطوری یه کد اسکی خالی فراخوانی میکنی احتمال داره جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ نه منظورم چو یا راست نیست وقتی alt رو میگیرم اصلا نمی تونی عدد تایپ کنی یعنی نمیزاره یه راهی بهم نشون بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ نه منظورم چو یا راست نیست وقتی alt رو میگیرم اصلا نمی تونی عدد تایپ کنی یعنی نمیزاره یه راهی بهم نشون بدید براددر شما عدد رو بزن بهت نشون نمیده ولی بعدش یه کاراکتر خالی میسازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ براددر شما عدد رو بزن بهت نشون نمیده ولی بعدش یه کاراکتر خالی میسازه امتحان کردم اما بازم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ دقیقا شما بگو واس چی اینو میخوای تا بهتر راهنمایی بشین و من هنوز فکر میکنم مشکل شما با Gravity حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ ببنید من میخام نوشته ام از سمت چپ یکم بیاد به سمت راست من وقتی چپ چین میکم میره سمت چپ و اینورتر نمیاد برنامه ام هم جوری نیست که لازم باشه با فتوشاپ طراحی کنم شما اگر خود سوالم رو بخونید کمال توضیح دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alaghemand 82
سلام دوستان
من یک لیبل دارم که میخام نوشته اون رو جا به جا کنم
منظورم این نیست که بگم وست یا چپ یا راست باشه
میخام بهش بگم که مثلا از چپ 10 دیپ بیاز به سمت راست
از این کد استفاده کردم اما جواب نمیده و فقط لیبل رو جا به جا میکنه
label1.left = label1.left - 10dip
لطفا یه راهی بهم معرفی کنید
خیلی نیاز دارم
این سوالمم رو لطفا جواب بدید :
چگونه به برنامه بگویم که یه بیت مپ رو نشون نده ؟؟؟
در عکس و لیبل گزینه visible وجود دارد که ازش میشه استفاده کرد اما بیت مپ همیچین گزینه ای نداره
چی کار کنم ؟؟؟؟؟
منظورم از بیت مپ این است : dim a as bitmap
خیلی ممنون میشوم اگر کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.