Landa-Soft 1 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من ویجت رو میسازم ولی میخوام فونتش رو عوض کنم باید کد تغییر لیبل رو در اکتیویتی وارد کنم یا توی کدهای سرویس ماژول ؟ روش بهتری نیست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ تا اونجایی که من میدونم امکان تغییر فونت لیبل داخل ویجت ، وجود نداره ! شما میتونید یه imageview در ویجت بسازید و از متود DrawText شی Canvas استفاده کنید. به این شکل : iv1 یک ImageView هست. خروجی : موفق باشید ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ خب توی خود اکتیویتی تنظیمات فونت رو اعمال کنید ، وقتی هم ویجت ساخته میشه ، لیبل با همون تنظیماتی که اعمال کردین نمایش داده میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ خب توی خود اکتیویتی تنظیمات فونت رو اعمال کنید ، وقتی هم ویجت ساخته میشه ، لیبل با همون تنظیماتی که اعمال کردین نمایش داده میشه. من یکبار تست کردم این روش رو ، اما نشد !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خوب توی سرویس دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Landa-Soft 1
سلام دوستان
من ویجت رو میسازم
ولی میخوام فونتش رو عوض کنم
باید کد تغییر لیبل رو در اکتیویتی وارد کنم
یا توی کدهای سرویس ماژول ؟
روش بهتری نیست ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.