IiraniangameI 10 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان،من برنامم و ساختم،ولی وقتی میخوام خروجی بگیرم این ارور رو میده،مشکل از کجا هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اصولا توی خود سایت اصلی دلیل این خطا رو به خاطر پایین بودن APi میدونن حالا شما بیا Api 14 یا بالاتر رو قرار بده و اگه بازم خطا گرفت که کدهای داخل AndroidManifest.Xml رو اینجا قرار بده AndroidManifest.Xml : توی پوشه Objects مربوط به هر پروژه هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
IiraniangameI 10 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ این خطا چه ربطی به Release کردن داره آخه ؟؟؟ از منوی Project روی Manifest Editor کلیک کنید و دسترسی هایی که بهتون گفته رو اضافه کنید (AddPermission کنید) . ببینید مشکل بر طرف میشه ؟ AddPermission(android.permission.INTERNET) AddPermission(android.permission.BLUETOOTH) AddPermission(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) AddPermission(android.permission.BLUETOOTH_ADMIN) چجوری AddPermission کنم؟ - ممنون ولی اضافه کردم و درست نشد و بازم همین ارور رو میده: Parsing code. 0.01 Compiling code. 0.05 Compiling layouts code. 0.02 Generating R file. Error AndroidManifest.xml:2: error: No resource identifier found for attribute 'installLocation' in package 'android' The following objects added permissions (duplicates are ignored): WebView: android.permission.INTERNET Manifest Editor: android.permission.INTERNET android.permission.BLUETOOTH android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE android.permission.BLUETOOTH_ADMIN لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
IiraniangameI 10
سلام دوستان،من برنامم و ساختم،ولی وقتی میخوام خروجی بگیرم این ارور رو میده،مشکل از کجا هست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.