majid08 266 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه لیبل دارم که یه لینک توشه میخام هر وقت کاربر روی باتن کلیک کنه براش لینک توی لیبل باز شه میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ webview1.loadurl("www.google.com") یا webview1.loadurl(label1.text) داداش من یه اکتیویتی دارم میخام کاربر که واردش میشه فورن لینک قرار داده شده در لیبل براش تو یه وب ویو باز شه اینی که شما گذاشتی اگه بزارم تو باتن درسته ولی خارج باتن تو کریت اکتیویتی جواب نمیده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ داداش من یه اکتیویتی دارم میخام کاربر که واردش میشه فورن لینک قرار داده شده در لیبل براش تو یه وب ویو باز شه اینی که شما گذاشتی اگه بزارم تو باتن درسته ولی خارج باتن تو کریت اکتیویتی جواب نمیده؟ شما بعد از دریافت اطلاعات خودت کد بالا رو در start Activity فراخوانی کن بلافاصله بارگذاری میشه اگه لینک رو در یک اکتیویتی دیگه میگیری شما بیا در اکتیویتی وب ویو خودت یه متغیر Process_Globals تعریف کن و در اکتیویتی قبل به متغیرت آدرس بده و در Start Activity این لود کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام توی ایونت کلیک کد زیر رو بنویس اول کتابخونه phone رو تیک بزن try dim p as phone intent startActivity(p.openBrowser(label1.text)) catch end try لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام توی ایونت کلیک کد زیر رو بنویس اول کتابخونه phone رو تیک بزن try dim p as phone intent startActivity(p.openBrowser(label1.text)) catch end try ممنونم از این که جواب دادین ولی جواب نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ خوب ممکنه لینکتون اشتباه باشه از لینک مطمئنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ خوب ممکنه لینکتون اشتباه باشه از لینک مطمئنید؟ کلا تو کامپایل ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ ارورشو اگه میتونید بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cris 17 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اینو امتحان کن فک نمیکنم مشکلی داشته باشه Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser(lable1.text)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اینو امتحان کن فک نمیکنم مشکلی داشته باشه Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser(lable1.text)) دستت طلا حل شد داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ دستت طلا حل شد داداش نمیشه اگه یه لیست ویو بزارم چطوری باید لینک درون لیبل رو بهش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ لینک رو به عنوان متنش بدی؟ listview1.addsingleline2(label1.text,1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ لینک رو به عنوان متنش بدی؟ listview1.addsingleline2(label1.text,1) ببخشید داداش منظورم وب ویو بود ببخشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ webview1.loadurl("www.google.com") یا webview1.loadurl(label1.text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یه لیبل دارم که یه لینک توشه میخام هر وقت کاربر روی باتن کلیک کنه براش لینک توی لیبل باز شه
میشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.