majid08 266 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من خیلی سوال میپرسم چون هرچی میگردم نیست یا لینکا خطا میدن چطور میشه متن یه لیبل رو به صورت فایل تکست name.text در حافظه ذخیره کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام If File.Exists(File.DirInternal,"test.txt") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"test.txt",File.DirInternal,"test.txt") End If File.WriteString(File.DirInternal,"test.txt",label1.text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ درود به محز اینکه توی گوگل لینک های جدید جایگدین بشه این مشکلات بر طرف میشه اما در مورد سوال برای ذخیره کردن اگه میخواهید از FileManager بتونید به اون فایل دسترسی داشته باشید: File.WriteString(File.DirRootExternal,"basic.txt",label1.text) اگه نمیخواهید دسترسی داشته باشید و فایل توی حافظه مخفی خود گوشی ذخیره بشه : File.WriteString(File.DirInternal,"basic.txt",label1.text) برای خوندن مجددش هم : Dim str As String str = File.ReadString(File.DirRootExternal,"basic.txt") label1.text = str لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید هم زمانی در پاسخ به وجود اومد کد آقا شهاب عزیز هم درسته ولی در صورتی که یک فایل به نام test.txt توی DirAssets وجود داشته باشه کد شهاب میشه گفت کامل تر و قانون مند تر از کد من هست در صورتی که شمای برنامه نویس کارهایی که باید انجام بشه رو انجام بدید و درک کنید کد رو موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من خیلی سوال میپرسم چون هرچی میگردم نیست یا لینکا خطا میدن
چطور میشه متن یه لیبل رو به صورت فایل تکست name.text در حافظه ذخیره کرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.