aloneboy7617 155 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز دوستان من میخواستم از یه حمایت تو برنامم استفاده کنم یعنی برنامم کاملا رایگان باشه و کاربر خودش اگه بخواد حمایت کنه خوب چن تا سوال داشتم به نظرتون اصن بین کاربران ایرانی کسی هست که اینطوری حمایت کنه ؟ کسانی که اینطوری در برنامشون استفاده کردند لطفا بیان تجربیاتوشون رو بگن تا بقیه هم استفاده کنن راستی بازار هیچ شرطی واسه بحث حمایت نداره؟؟؟؟ و اینکه بنظرتون بعد از حمایت کاربر تبلیغات از برنامه حذف بشه؟ اگه بمونن که مشکلی نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. من تجربه ای ندارم و با کتابخانه پرداخت درون برنامه ای میشه انجام داد . فکر نکنم شرطی گذاشته باشه . بله در میان ایرانی ها از 10000 نفر 1 تا 5 نفر حمایت می کنن ( البته بستگی به کارتون داره که مثلا کسی ازش خوشش بیاد یا نه ... در مورد تبلیغ خودتون می دونید دیگه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ کسی زیاد حمایت نمیکنه ولی میتونی وقتی کاربر خروج را میزنه بجای اینکه بگی نظر دهید بگی حمایت کنید. چند جمله هم بنویس که خیلی زحمت کشیدیم و ... با همون درون پرداخت بازار این کارو باید انجام داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ کسی زیاد حمایت نمیکنه ولی میتونی وقتی کاربر خروج را میزنه بجای اینکه بگی نظر دهید بگی حمایت کنید. چند جمله هم بنویس که خیلی زحمت کشیدیم و ... با همون درون پرداخت بازار این کارو باید انجام داد خوب داداش بحث من رو اینه که ارزش این کارو داره اصن ؟؟؟؟ نظر خود من رو اینه که مثلا قیمت حمایت رو که نمیشه از 1000 تومن بیشتر کرد با این قیمت چن نفر میخوان حمایت کنن بین کاربران ایرانی خیلی سخت پیش میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ خوب داداش بحث من رو اینه که ارزش این کارو داره اصن ؟؟؟؟ نظر خود من رو اینه که مثلا قیمت حمایت رو که نمیشه از 1000 تومن بیشتر کرد با این قیمت چن نفر میخوان حمایت کنن بین کاربران ایرانی خیلی سخت پیش میاد شما مثلا یه لیست بگذارید بعد بگید : حمایت 100 تومنی حمایت 200 تومنی حمایت 300 تومنی حمایت 400 تومنی حمایت 500 تومنی حمایت 600 تومنی حمایت 700 تومنی حمایت 800 تومن حمایت 900 تومنی حمایت 999 تومنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
دوستان من میخواستم از یه حمایت تو برنامم استفاده کنم یعنی برنامم کاملا رایگان باشه و کاربر خودش اگه بخواد حمایت کنه خوب چن تا سوال داشتم
به نظرتون اصن بین کاربران ایرانی کسی هست که اینطوری حمایت کنه ؟
کسانی که اینطوری در برنامشون استفاده کردند لطفا بیان تجربیاتوشون رو بگن تا بقیه هم استفاده کنن
راستی بازار هیچ شرطی واسه بحث حمایت نداره؟؟؟؟
و اینکه بنظرتون بعد از حمایت کاربر تبلیغات از برنامه حذف بشه؟ اگه بمونن که مشکلی نداره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.