shahab.msb 326 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2015 سلام دوستان کسی میدونه چطور در مولتی پنل به پنل ها هنگام اسکرول کردن انیمیشن بدم یعنی پنل ها یکی یکی با انیمیشن لود بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2015 حتما کار با انیمشن رو که بلدی و یه حالت خاصی بهش بدی. به فرض، فرض کن با این کدها داری پنل هاتو اد میکنی: Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,35%y) stop = stop + 35%y p.LoadLayout("l") همینجا که تا پنل ادد میشه میتونی انیمیشن رو استارت کنی روی p که همون پنل هست. یعنی اینجوری: Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,35%y) ani.Start(p) stop = stop + 35%y p.LoadLayout("l") تنظیمات انیمیشن هم تو ativity_create انجام بده که چجوری حرکت کنه. جیز جالبی بود همین الانم تست کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2015 با لیمیت منظورته؟ اگه بخای تو حالت معمولی همچین کاری بکنی برنامه هنگ میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 جوابی نبود.ببخشید که تایپیک رو بالا اوردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2015 شما با TwinEngin میتونی اینکارو بکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 سلام و خسته نباشید. من یه سورسی داشتم لینک دادم. این سورس قابلیت انیمیشن رو داره. البته یه قابلیت دیگه هم داره ک وقتی اسکرول به پایین میرسه پنل بعدی لود میشه خسته نباشی. این سورس رو اقای علی حسنی ساختن http://s3.picofile.com/file/8194016068/ScroolView.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 کارتون خلاف قوانین بوده ولی کاش اینکارو نمیکردی یادم نمیاد از کجا دانلود کرده بودم ولی امیدوارم راضی باشه توسعه انجینش با شما lib 2.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2015 با لیمیت منظورته؟ اگه بخای تو حالت معمولی همچین کاری بکنی برنامه هنگ میکنه بله آقای موسوی با لیمیت آقای نیکروان من کاری که گفتید رو انجام دادم ولی موقع اسکرول میخوام یکی یکی پنل ها انیمیشن داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2015 شما با TwinEngin میتونی اینکارو بکنی میشه بیشتر توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2015 میشه بیشتر توضیح بدید شما این صفحه از سایت مرجع رو دیدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 کارتون خلاف قوانین بوده ولی کاش اینکارو نمیکردی یادم نمیاد از کجا دانلود کرده بودم ولی امیدوارم راضی باشه توسعه انجینش با شما کاربرد اینا چیه.فکر نکنم توی بیسیک کاربردی داشته باشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2015 این که لایسنس میخواد من ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2015 شما باید اون کتاب خونه که بر پایه Towin Engine که شخصی خود طرف هست خریداری کنید البته یه سرچی بزنی یکی از دوستان یه اسالاید منو گداشته بود که از همین انجین استفاده میکرد ولی دیکه خودت باید توسعه بدی اگه انمیشن بین لیست رو با سرعت بالا میخواید وقت کنم یه نمونه درست میکنم حتما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2015 شما لطف کنید اگه امکانش هست کتابخونه توی خاص بفرستید ممنون میشم اگه یه سورس اماده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 17 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2015 برادر این سورس بیسیک هست و کتابخانه و ماژول های خودش :nemidoonam: چطور کاربرد نداشته باشه؟؟ :nemidoonam: :nemidoonam: یه سری اینجا بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.msb 326
سلام دوستان کسی میدونه چطور در مولتی پنل به پنل ها هنگام اسکرول کردن انیمیشن بدم یعنی پنل ها یکی یکی با انیمیشن لود بشن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.