shahab.msb 326 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی میدونه چطور در مولتی پنل به پنل ها هنگام اسکرول کردن انیمیشن بدم یعنی پنل ها یکی یکی با انیمیشن لود بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ حتما کار با انیمشن رو که بلدی و یه حالت خاصی بهش بدی. به فرض، فرض کن با این کدها داری پنل هاتو اد میکنی: Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,35%y) stop = stop + 35%y p.LoadLayout("l") همینجا که تا پنل ادد میشه میتونی انیمیشن رو استارت کنی روی p که همون پنل هست. یعنی اینجوری: Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,35%y) ani.Start(p) stop = stop + 35%y p.LoadLayout("l") تنظیمات انیمیشن هم تو ativity_create انجام بده که چجوری حرکت کنه. جیز جالبی بود همین الانم تست کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ با لیمیت منظورته؟ اگه بخای تو حالت معمولی همچین کاری بکنی برنامه هنگ میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ جوابی نبود.ببخشید که تایپیک رو بالا اوردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ شما با TwinEngin میتونی اینکارو بکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید. من یه سورسی داشتم لینک دادم. این سورس قابلیت انیمیشن رو داره. البته یه قابلیت دیگه هم داره ک وقتی اسکرول به پایین میرسه پنل بعدی لود میشه خسته نباشی. این سورس رو اقای علی حسنی ساختن http://s3.picofile.com/file/8194016068/ScroolView.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ کارتون خلاف قوانین بوده ولی کاش اینکارو نمیکردی یادم نمیاد از کجا دانلود کرده بودم ولی امیدوارم راضی باشه توسعه انجینش با شما lib 2.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ با لیمیت منظورته؟ اگه بخای تو حالت معمولی همچین کاری بکنی برنامه هنگ میکنه بله آقای موسوی با لیمیت آقای نیکروان من کاری که گفتید رو انجام دادم ولی موقع اسکرول میخوام یکی یکی پنل ها انیمیشن داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ شما با TwinEngin میتونی اینکارو بکنی میشه بیشتر توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ میشه بیشتر توضیح بدید شما این صفحه از سایت مرجع رو دیدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ کارتون خلاف قوانین بوده ولی کاش اینکارو نمیکردی یادم نمیاد از کجا دانلود کرده بودم ولی امیدوارم راضی باشه توسعه انجینش با شما کاربرد اینا چیه.فکر نکنم توی بیسیک کاربردی داشته باشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ این که لایسنس میخواد من ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ شما باید اون کتاب خونه که بر پایه Towin Engine که شخصی خود طرف هست خریداری کنید البته یه سرچی بزنی یکی از دوستان یه اسالاید منو گداشته بود که از همین انجین استفاده میکرد ولی دیکه خودت باید توسعه بدی اگه انمیشن بین لیست رو با سرعت بالا میخواید وقت کنم یه نمونه درست میکنم حتما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ شما لطف کنید اگه امکانش هست کتابخونه توی خاص بفرستید ممنون میشم اگه یه سورس اماده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ برادر این سورس بیسیک هست و کتابخانه و ماژول های خودش :nemidoonam: چطور کاربرد نداشته باشه؟؟ :nemidoonam: :nemidoonam: یه سری اینجا بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.msb 326
سلام دوستان کسی میدونه چطور در مولتی پنل به پنل ها هنگام اسکرول کردن انیمیشن بدم یعنی پنل ها یکی یکی با انیمیشن لود بشن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.