macho 10 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه اکتیویتی ایجاد کردم که دو باتن a و b توی صفحه اصلی قرار دارن. باز انتخاب باتن a لایه a فراخوانی میشه که یه باتن© دیگه داخل اون هست.progressbar هم گذاشتم ومعرفی هم شده.حالا میخوام بازدن این باتن © این progressbar lمخفی ظاهر وبعد از چند ثانیه یک لایه دیگه رو لود کنه. خواهش میکنم هر کی میتونه یکم راهنمایی کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ متوجه نشدم دقیقا Progressbar یا ProgressDialog ? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستانمن یه اکتیویتی ایجاد کردم که دو باتن a و b توی صفحه اصلی قرار دارن.باز انتخاب باتن a لایه a فراخوانی میشه که یه باتن© دیگه داخل اون هست.progressbar هم گذاشتم ومعرفی هم شده.حالا میخوام بازدن این باتن © این progressbar lمخفی ظاهر وبعد از چند ثانیه یک لایه دیگه رو لود کنه.خواهش میکنم هر کی میتونه یکم راهنمایی کنه. Sub timer1_tick If ProgressBar1.Progress= 50 Then StartActivity ("menu") Activity.Finish Else ProgressBar1.Progress = ProgressBar1.Progress +25 End If End Sub Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim timer1 As Timer '__________________________________End SubSub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim ProgressBar1 As ProgressBarEnd SubSub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("main") timer1.Initialize("timer1",1000) timer1.Enabled = True End SubSub Activity_ResumeEnd SubSub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)End SubSub timer1_tick If ProgressBar1.Progress= 50 Then StartActivity ("menu") Activity.Finish Else ProgressBar1.Progress = ProgressBar1.Progress +25 End If End Sub این کد ProgressBar1 لود میشه بعد میره اکتیویتی دیگه خودت هر جور میخای تغییرش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
macho 10 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون که جواب دادید.من منظورم این بود. Sub Globals Dim t As Timer Dim i As Int Private a As Button Private Button1 As Button Private ProgressBar1 As ProgressBarEnd SubSub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("rose")End SubSub T_tickProgressBar1.Progress = ii = i+5If i>100 Thent.Enabled = FalseEnd If If ProgressBar1.progress=99 Then ProgressBar1.visible=False Activity.LoadLayout("sevom")End IfEnd SubSub Activity_ResumeEnd SubSub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)End SubSub a_Click Activity.RemoveAllViews Activity.LoadLayout("dovom")End SubSub Button1_Click t.Initialize("t",50) t.Enabled=True i=5 'Activity.RemoveAllViews Activity.LoadLayout("sevom")End Sub قبل از اتمام پروگرسبار میره به لایه sevom اگر Activity.RemoveAllViews فعال باشه که اصلا پروگرسبار کار نمیکنه. میدونم یه جای کار اشتباهه اما الان یادم نیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
macho 10
سلام دوستان
من یه اکتیویتی ایجاد کردم که دو باتن a و b توی صفحه اصلی قرار دارن.
باز انتخاب باتن a لایه a فراخوانی میشه که یه باتن© دیگه داخل اون هست.progressbar هم گذاشتم ومعرفی هم شده.حالا میخوام بازدن این باتن © این progressbar lمخفی ظاهر وبعد از چند ثانیه یک لایه دیگه رو لود کنه.
خواهش میکنم هر کی میتونه یکم راهنمایی کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.