mahdi tahan 723 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام میدونم سوال ابتدایی و تو انجمن هم بوده ولی من هرچی گشتم پیدا نکردم حالا سوالم اینه که چطور فونت یک باتون رو عوض کنم.و در ضمن باتون رو داخل designer طراحی کردم ممنون میشم ج بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ btn.typeface=typeface..LoadFromAssets("Byekan.ttf") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ baton رو مشخص کنم یا کلا برا تمام باتون هام فونت رو میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ btn1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("Byekan.ttf") btn1 نام باتن هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ میتونید تو خود Designer فونت را ادد کنید. و باتن کلیک کنید برید تو قسمت Text Style بعد Typeface فونتی که ادد کردی را انتخاب کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام میدونم سوال ابتدایی و تو انجمن هم بوده ولی من هرچی گشتم پیدا نکردم
حالا سوالم اینه که چطور فونت یک باتون رو عوض کنم.و در ضمن باتون رو داخل designer طراحی کردم
ممنون میشم ج بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.