mr-edris 186 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ این مشکل تو بیشتر برنامه هام به وجود میاد دلیلش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ بیشتر وقتی با تبلیغات عدد کار کنی و تصویر زیاد باشه وقتی بین اکتیویتی ها چنج کنی این مشکل پیش میاد (بدون عدد هم امکانش هست) راح حل : استفاده از LoadbitmapSample به جای Loadbitmap و استفاده از این کد در manifest editor : SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ وقتی حجم زیادی از داده ها رو توی برنامه بطور همزمان لود میکنین این حالت پیش میاد که بهش کرش یا هنگ برنامه میگن. برای حل مشکل هم باید داده ها رو چند تا چند تا لود کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ عکساش حجمش زیاد بود بالای 400 کیلی بود اوردمشون نزدیک 20 30 کیلو خیلی بهتر شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ یه تاپیک هم من زده بودم در این مورد بحث کرده بودیم آخر هم به نتیجه رسیدیم ولی پیدا نکردمش. حجم عکسارو بیار پایین و همونطور که امین گفت از LoadBitmapSample استفاده کن واسه لود عکس و با سایز مشخصی عکساتو لود کن. بعد از این که کارت تموم شد یا موقع خروج میتونی عکسا رو خالی کنی. اینجوری: imageview1.BackGroud=Null لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasinshop 10 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۵ سلام . نمی دونم بالا آوردن این موضوع کار درسته بود یا نه ولی خوب گفتم دیگه موضوع تکراری نزنم . من این مشکل رو توی برنامه ام دارم ... باید چکار کنم ؟ در در 1394/03/23, 16:27:49، sganji گفته است : وقتی حجم زیادی از داده ها رو توی برنامه بطور همزمان لود میکنین این حالت پیش میاد که بهش کرش یا هنگ برنامه میگن. برای حل مشکل هم باید داده ها رو چند تا چند تا لود کنید. من از سورس این آموزش استفاده کردم (فیلم آموزش دانلود عکس وجدا کردن با (#) - فیلم آموزشی کاربردی - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی)، چطوری باید چند تا چند تا لود کنم تصاویرم رو ؟ در در 1394/03/23, 15:32:53، امین شاهدی گفته است : راه حل : استفاده از LoadbitmapSample به جای Loadbitmap و استفاده از این کد در manifest editor : SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true") هر جایی که Loadbitmap داره رو باید به LoadbitmapSample تغییر بدم ؟ توی مانیفست وقی این کد رو مزنم با این ارور رو به رو می شم : AndroidManifest.xml:18: error: No resource identifier found for attribute 'largeHeap' in package 'android' در در 1394/03/23, 17:56:35، پژمان نیکروان گفته است : یه تاپیک هم من زده بودم در این مورد بحث کرده بودیم آخر هم به نتیجه رسیدیم ولی پیدا نکردمش. حجم عکسارو بیار پایین و همونطور که امین گفت از LoadBitmapSample استفاده کن واسه لود عکس و با سایز مشخصی عکساتو لود کن. بعد از این که کارت تموم شد یا موقع خروج میتونی عکسا رو خالی کنی. اینجوری: imageview1.BackGroud=Null حجم تصاویرم نهایتا 150 کیلو بایت هست و سایز همشون 300*346 هست . زیاده ؟ البته تعدادشون 19 تا هست و احتمالا به مرور زمان بیشتر می شه . چه کنم ؟ این کد رو کجا باید استفاده کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr-edris 186
این مشکل تو بیشتر برنامه هام به وجود میاد دلیلش چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.