امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام . این یه آموزش تصویری برای ساخت کتابخونه برای بیسیک 4 اندروید توسط eclipse توی این ویدیو کار های زیر آموزش داده شده : طریقه ساخت پروژه در eclipse و اضافه کردن فایل های مربوطه کد نویسی جاوا برای انجام یه عملیات ساده ی ریاضی خروجی گرفتن از کتابخونه توسط Library Compiler (برای راحتی دانلود ویدیو رو توی دو قسمت گرفتم) لینک ویدو اول : دانلود لینک ویدو دوم : دانلود لینک برنامه SimpleLibrary compiler: دانلود لینک آموزش کار با SimpleLibrary compiler : دانلود اگه سوالی بود در خدمتم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ آقای امین این لینک برنامه SimpleLibrary compiler را باید حتما دانلود کنیم ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ آقای امین این لینک برنامه SimpleLibrary compiler را باید حتما دانلود کنیم ؟ ممنون بله با این برنامه دیگه نیاز نیس doclet هارو بریزین و با همین راحت خروجی میگیرین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
prespolis 12 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ داداش میتونه نحوه تبدیل کتابخونه جاوا به بیسیک هم آموزش بدی!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ داداش میتونه نحوه تبدیل کتابخونه جاوا به بیسیک هم آموزش بدی!!! برای این کار باید از قسمت addexternaljars که توضیح دادم کتابخونه core و b4ashared و android رو اضافه کردیم میتونین کتابخونه های جاوای بیشتری رو ادد کنین و با کمی آشنایی با کد نویسی جاوا این کار رو انجام بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سلام موقع کامپایل با اون نرم افزار SimpleLibrary compiler این ارور می ده : ( جاوا هم نصب دارم !) Starting step: Compiling Java code. javac 1.7.0_51 Fatal Error: Unable to find package java.lang in classpath or bootclasspath Error. دوباره دکمه کامپایل رو می زنم این ارور رو می ده : Starting step: Compiling Java code. javac 1.7.0_51 javac: directory not found: bin\classes Usage: javac <options> <source files> use -help for a list of possible options Error. لطفا راهنمایی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سلام موقع کامپایل با اون نرم افزار SimpleLibrary compiler این ارور می ده : ( جاوا هم نصب دارم !) Starting step: Compiling Java code. javac 1.7.0_51 Fatal Error: Unable to find package java.lang in classpath or bootclasspath Error. دوباره دکمه کامپایل رو می زنم این ارور رو می ده : Starting step: Compiling Java code. javac 1.7.0_51 javac: directory not found: bin\classes Usage: javac <options> <source files> use -help for a list of possible options Error. لطفا راهنمایی کنید . android.jar از چه نسخه ی api ای استفاده کردین ؟ نباید زیر 8 باشه ببینین مشکل شاید از اونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ کلاس هاتون مشکل دارن فکر کنم( ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ android.jar از چه نسخه ی api ای استفاده کردین ؟ نباید زیر 8 باشه ببینین مشکل شاید از اونه api 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ api 20 سورس رو بدین تست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید . اگر مشکلی داره درستش کنید لطفا : http://s6.picofile.com/file/8193615984/library1.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید . اگر مشکلی داره درستش کنید لطفا : http://s6.picofile.com/file/8193615984/library1.rar.html پروژه درست بود و کامل کامپایل شد ... مشکل احتمالا از همون جاوای خودتونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مجدد من جاوام درست نصب هست . دوباره کامپایل کردم این ارور رو می ده : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ کتابخانه های مورد نیازشو اد کردین؟؟ Core B4AShared android لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ کتابخانه های مورد نیازشو اد کردین؟؟ Core B4AShared android بله . راستی این ارور آخریه رو درست کردم اما اون ارور دیکه همون طوری هست . لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ببینید نمیدونم ولی به نظر جاواتون ناقصه برید یه جاوا JDK رو پیدا کنید البته ورژن جدیدش و برید قبلی رو پاک کنید و به صورت دستی هم پوشه ی 1.7.0_51 رو هم پاک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مجدد من جاوام درست نصب هست . دوباره کامپایل کردم این ارور رو می ده : این ارور واسه زمانیه که آدرس پروژه رو اشتباه به کامپایلر بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ببینید نمیدونم ولی به نظر جاواتون ناقصه برید یه جاوا JDK رو پیدا کنید البته ورژن جدیدش و برید قبلی رو پاک کنید و به صورت دستی هم پوشه ی 1.7.0_51 رو هم پاک کنید. سلام قبلی من آپدیت 51 بود. حالا 80 رو دانلود و نصب کردم . اما باز یک ارور دیگه می ده :! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
prespolis 12 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام قبلی من آپدیت 51 بود. حالا 80 رو دانلود و نصب کردم . اما باز یک ارور دیگه می ده :! دوست عزیز شما برید تو بیسیک فور اندروید در قسمت tools و configure paths اونجا مسیر جاوارو دوباره به برنامه بدین مشکلتون حل میشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما برید تو بیسیک فور اندروید در قسمت tools و configure paths اونجا مسیر جاوارو دوباره به برنامه بدین مشکلتون حل میشه! دوست عزیز دادم اما متاسفانه درست نمی شه . لطفا یه راه دیگه بگید لطفا! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.