milad19 113 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ باسلام ببخشید چطور میشه مقدار یک متغییر رو بین دو اکتیویتی جابجا کرد یعنی مثلا من یک لیبل دارم و یک باتون در اکتیویتی اول میخوام وقتی رو باتون کلیک شد مقدار لیبل(مثلا نوشته ی لیبل) ارسال بشه به اکتیویتی دوم و در اونجا ازش استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ از لیبل میگیرم اینجور چیزی نوشتم khasadad = label1.text میدونستم همینکارو کردی. خب اینجوری وقتی از لیبل میگیری آخرین عدد رو میگیره دیگه. کدایی که باهاش پنل ها دارن ادد میشن بذارید ، یعنی همون حلقه فور و اینا... من میرم برمیگرم امشب جوابتو میدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ پ .خ رو چک کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ با عرض پوزش آپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مجدد. من از کدات زیاد سر در نیاوردم. همینجوری راهنمایی میکنم. ببین هر پنل که داره اد میشه به یه دلیلی داره اد میشه ... یعنی مطالبش از یه جا گرفته میشه و طبق تعداد همون مطالب اد میشه. به فرض ما تو سایت 5تا تگ <p> داریم و میخوایم هر پنج تا رو بگیریم ، بهتره که ما اینو تو لیست بریزیم . یعنی هر کدوم از اینا که داره گرفته میشه به ترتیب ریخته بشه تو list1. حالا موقع اد کردن پنل مثلا من اینکارو میکنم. یه متغیر تعریف میکنم ازنوع int به نام u. بعد کدای زیرو مینویسم: For i=0 To list1.Size Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,35%y) 'این برای دادن عدد شمارش u=u+1 Label1.Text=u 'این برای دادن عدد شمارش panel1.tag=u 'این هم برای این که بفهمیم رو کدوم پنل کلیک شده Next چیکار کردم. از 0تا تعداد ایتم های لیست رفتم. بعد u رو به اضافه 1 کردم و دادمش به لیبل 1 ، که همون کار شمارش مارو انجام میده. ****** خب حالا من میخوام با کلیک کردن روی پنل عدد مورد نظرشو بگیرم. پس این عدد رو به tag پنل هم میدم. تا موقع کلیکه روش دستور sender رو بنویسم و عدد مربوط به همونی که کلیک شده رو بدم به khas. Sub panel1_Click Dim pp As Panel pp=Sender khas=pp.tag 'اینجا میاد عدد همون پنل رو میده به khas StartActivity(name) End Sub تموم شد. الان همون عددی که روش کلیک شده همون عدد رو میده به khas. حالا شاید شما از لیست استفاده نکرده باشی. اما با اینکار خیلی راحت میتونی به پنل هم عدد رو بدی. یعنی بیا همون جایی که داری یکی یکی عدد رو میدی به لیبل تا شماره گذاری رو انجام بده. همون عدد رو به تگ پنل هم بده تا بتونیم موقع کلیکش با دستور sender مشخص کنیم که رو پنل مثلا سومی کلیک شده پس عدد همون پنل رو که تو تگ خودش هست بده به khas لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ تو رویداد کلیک روی پنل بزن CallSubDelayed2(esme_activity_dovom,"ShowText",matn_motaqayer) بعد تو اکتیویتی بعدی که اسمشو بالا نوشتی یه sub تعریف کن متنو بگیر مث این Public Sub ShowText(text As String) dim milad as string milad=text end sub text اینجا همون متنیه که تو callsub2 نوشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ تــــــــــــــــــــــــــشکر درست شد تاپیک میتونه بسته بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون ولی من میخوام تو Activity_Create اکتیویتی دیگه از این مقدار استفاده کنم که متاسفانه نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اینکاری که میخوای بکنی رو واست توضیح میدم. با فرض اینکه اسم پنلت panel1 هست. و داخل اکتیویتی main هستیم. اون متغیر khas هم داخل procees اکتیویتی main تعریفش کن. تو رویداد کلیک پنلت اینو بنویس: Sub panel1_Click Dim pp As Panel pp=Sender khas=2 StartActivity(name) End Sub و در اون اکتیویتی که استارت شده تو رویدادCreate بنویس: label1.Text=Main.khas لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ باسلام ببخشید چطور میشه مقدار یک متغییر رو بین دو اکتیویتی جابجا کرد یعنی مثلا من یک لیبل دارم و یک باتون در اکتیویتی اول میخوام وقتی رو باتون کلیک شد مقدار لیبل(مثلا نوشته ی لیبل) ارسال بشه به اکتیویتی دوم و در اونجا ازش استفاده کنم کافیه یک متغیر در قسمت Process Global اکتیویتی دوم ایجاد کنی و قبل از StartActivty به صورت زیر به اون متغیر مقدار بدید : Activity2.Test = 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اینکاری که میخوای بکنی رو واست توضیح میدم. با فرض اینکه اسم پنلت panel1 هست. و داخل اکتیویتی main هستیم. اون متغیر khas هم داخل procees اکتیویتی main تعریفش کن. تو رویداد کلیک پنلت اینو بنویس: Sub panel1_Click Dim pp As Panel pp=Sender khas=2 StartActivity(name) End Sub و در اون اکتیویتی که استارت شده تو رویدادCreate بنویس: label1.Text=Main.khas جواب میده اما نمیدونم چراهمش آخرین آیدی یا عدد رو میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ عدد رو خودت دستی میدی بهش یا ازجایی لیبلی میگیره؟ و برای دادن عدد چی نوشتی واسش. میدونم چرا آخریو میگیره............ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ از لیبل میگیرم اینجور چیزی نوشتم khasadad = label1.text لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ کافیه یک متغیر در قسمت Process Global اکتیویتی دوم ایجاد کنی و قبل از StartActivty به صورت زیر به اون متغیر مقدار بدید : Activity2.Test = 2 ممنون بابت پاسختون فقط اگه اینها رو توضیح بدید هرکدوم چی هست ممنون میشم Activity2.Test = 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ ببین Activity2 اون اکتیویتیه هست که تو Process Global ـش متغیری به نامTest تعیرف شده و 2 هم مقداری هستش که میخوایم بدیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ فرض کن اکتیویتی اولت اسمش menu1 اکتیویتی دوم menu2 تو Process Global هر اکتیویتی هر متغییری که بزاری برای تمام اکتیویتی ها قابل استفاده است حالا فرض کن توی Process Global ایکتیویتی menu1 نوشتی dim i as int برای فراخانی این متغیر در اکتیویتی menu2 باید در اونجایی که به کار ببرش بزنی menu1.i لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مجدد خدمت دوستان ببینید دوستان در حالت کلی من یه چنین چیزی دارم قسمت های سبز و قرمز و آبی پنل هستن اطلاعاتی رو درون مولتی پنل لود میکنم که یکی از اون اطلاعات یه شماره هست حالا من میخوام وقتی روی هر پنل کلیک میشه همراه با اینکه به یه اکتیویتی مشخص میره یه عدد خاص خودش رو هم همراه ببره تا من بتونم اونجا ازش استفاده کنم اما متاسفانه ا هر روشی خواستم تا به اینجا نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مجدد خدمت دوستان ببینید دوستان در حالت کلی من یه چنین چیزی دارم قسمت های سبز و قرمز و آبی پنل هستن اطلاعاتی رو درون مولتی پنل لود میکنم که یکی از اون اطلاعات یه شماره هست حالا من میخوام وقتی روی هر پنل کلیک میشه همراه با اینکه به یه اکتیویتی مشخص میره یه عدد خاص خودش رو هم همراه ببره تا من بتونم اونجا ازش استفاده کنم اما متاسفانه ا هر روشی خواستم تا به اینجا نشد یه متغیر تعریف کنید داخل ProccesGloubal به اسم مثلا همون khas و از نوع int حالا با کلیک روی پنل اون عدد خاص خودتون رو بریزید داخل این متغیر: khas=2 همین دیگه. بعد میتونید تو اکتیوتی دیگه استفادش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون از شما طبق توضیحتون پیش رفتم اما مشکلی هست من میام اون عدد خاص رو تو لیبیل هر پنل نمایش میدم که مشکلی نیس و اعداد بترتیب 1و2و3و4و... هستن بعد اومدم داخل رویداد پنل گفتن مثلا adadkhas = label1.text اما متاسفانه میاد و آخرین عدد ثبت شده رو میذاره بجای او عدد،یعنی مثلا آخرین عددم 100 هست روی هر پنلی که کلیک میشه همون 100 رو نمایش میده از sender هم استفاده کردم که ظاهرا مشکل داشت و ارور داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
باسلام
ببخشید چطور میشه مقدار یک متغییر رو بین دو اکتیویتی جابجا کرد
یعنی مثلا من یک لیبل دارم و یک باتون در اکتیویتی اول
میخوام وقتی رو باتون کلیک شد مقدار لیبل(مثلا نوشته ی لیبل) ارسال بشه به اکتیویتی دوم و در اونجا ازش استفاده کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.