abbas2142 557 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام من یه EditText درست کردم و می خوام اگه بشه کاربر متن درونش رو برام ارسال کنه فقط از طریق پیامک نباشه چون بازار بهش گیر میده ؟؟؟؟؟ می خوام اگه بشه مثلا کاربر وقتی متن رو نوشت و ارسال بشه متن درون یه فایل text یا هر چیز دیگه ای ذخیره بشه و من بتونم اون هارو ببینم !!!!! فقط بدون دیتابیس می شه انجام داد ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ خوب چرا از ارسال ایمیل استفاده نمیکنی ینی به متن ها به صورت ایمیل برات بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام من یه EditText درست کردم و می خوام اگه بشه کاربر متن درونش رو برام ارسال کنه فقط از طریق پیامک نباشه چون بازار بهش گیر میده ؟؟؟؟؟ می خوام اگه بشه مثلا کاربر وقتی متن رو نوشت و ارسال بشه متن درون یه فایل text یا هر چیز دیگه ای ذخیره بشه و من بتونم اون هارو ببینم !!!!! فقط بدون دیتابیس می شه انجام داد ؟؟؟؟ شما میتونید هم از ایمیل استفاده کنید که کمی سرعتش پایینه و هم میتونید اون ازاطلاعات رو با PHP بفرستید در فایل text در هاستتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ah313mad 34 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ شما میتونید هم از ایمیل استفاده کنید که کمی سرعتش پایینه و هم میتونید اون ازاطلاعات رو با PHP بفرستید در فایل text در هاستتون چجور از طریق php بفرستیم . یه توضیح کامل بهمون بدید داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ شما میتونید هم از ایمیل استفاده کنید که کمی سرعتش پایینه و هم میتونید اون ازاطلاعات رو با PHP بفرستید در فایل text در هاستتون من نمی خوام چیزی بفرستم بلکه می خوام کاربر ( اونی که برنامه رو نصب کرده ) برام یه چیز بفرسته که بتونم توی فایل text یا php که گفتید زخیره بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ چجور از طریق php بفرستیم . یه توضیح کامل بهمون بدید داداش <?php if(isset($_GET['name'])){ $name = $_GET['name']; $text = $_GET['txt']; $nameoffile = time().date("dmy"); $file = fopen($nameoffile.".txt","w+"); fwrite($file,"name: $name # text: $text"); print 'ok'; } else{ print 'error'; } ?> درستور PHP بالا رو در هاستت آپلود کن و آدرسشو در سورس زیر تنظیم کن ار بجه های انجمن تشکر کن چون این سورس مال اونا بود ولی نمیدونم کی بود sendtext.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ <?php if(isset($_GET['name'])){ $name = $_GET['name']; $text = $_GET['txt']; $nameoffile = time().date("dmy"); $file = fopen($nameoffile.".txt","w+"); fwrite($file,"name: $name # text: $text"); print 'ok'; } else{ print 'error'; } ?> درستور PHP بالا رو در هاستت آپلود کن و آدرسشو در سورس زیر تنظیم کن ار بجه های انجمن تشکر کن چون این سورس مال اونا بود ولی نمیدونم کی بود فقط داداش چندتا سوال چطوری نظرات رو ببینم ؟؟؟؟ بعدش من نگرفتم چطوری فایل php درست کنم ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ فقط داداش چندتا سوال چطوری نظرات رو ببینم ؟؟؟؟ بعدش من نگرفتم چطوری فایل php درست کنم ؟؟؟؟ اطلاعات با تاریخ در هاست بلافاصله ساخته میشه فایل تکست داکیومنت هست فایل PHP هم برات گذاشتم آپلود کن تو هاستت sndTxtB4A.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
با سلام
من یه EditText درست کردم و می خوام اگه بشه کاربر متن درونش رو برام ارسال کنه فقط از طریق پیامک نباشه چون بازار بهش گیر میده ؟؟؟؟؟
می خوام اگه بشه مثلا کاربر وقتی متن رو نوشت و ارسال بشه متن درون یه فایل text یا هر چیز دیگه ای ذخیره بشه و من بتونم اون هارو ببینم !!!!!
فقط بدون دیتابیس می شه انجام داد ؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.